Maloletni sin srpskog biznismena ubio policajku u Budvi! Vozio jahtu koja je kupljena od Svetozara Marovića

Autor:

Hronika

14.07.2020

04:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko S. (17) iz Novog Sada uhapšen je zbog smrti policajke Maje Šljivančanin (31) u Budvi, koja je stradala u subotu oko 14 sati, kada se tinejdžer, upravljajući luksuznom jahtom, zakucao u čamac u kojem je ona bila sa prijateljem Vladanom Stanišićem, koji je prošao sa teškim povredama.

RepublikaFoto: Dragan Veličković
Foto: Ilustracija

- Oba plovila kretala su se od ostrva Sveti Nikola ka plaži Jaz. U jednom trenutku, u blizini plaže Mogren, jahta dugačka 12 metara velikom brzinom zakucala se u barku dugu četiri metra, koja se od siline udara raspala na dva dela i potonula. Iako teško povređen, prijatelj Vladan je iz vode izvukao Maju sa ribarima, koji su se tu zatekli, ali nesrećnoj devojci nije bilo spasa - ispričao je izvor iz istrage.

Maloletnik je u Crnu Goru stigao privatnim avionom, a njegov otac je poznati biznismen koji je spornu jahtu kupio od bivšeg predsednika države Srbije i Crne Gore Svetozara Marovića.

Svetozar Marović

Stradala žena bila je zaposlena u Sektoru kriminalističke policije u Crnoj Gori, a njen otac je bivši gradonačelnik Žabljaka Isail Šljivančanin.

Pokušao da pobegne

Marko S. je na jahti sa američkom zastavom bio sa još sedam osoba, koje, kao i on nisu povređene, a nakon sudara sa čamcem je, navodno, nastavio da plovi kako bi pobegao.

- Tinejdžer je ubrzo uhapšen i određen mu je pritvor, pa je prebačen u Spuž. Tereti se za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, kao i izazivanje opšte opasnosti. Svi putnici luksuznog plovila privedeni su na saslušanje, gde su dali izjave o nesreći - naglasio je izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading