UŽAS U ALEKSANDROVCU: Pet puta izbo trudnu nevenčanu suprugu!

Autor: Kurir, Republika

Hronika

15.06.2020

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Damir I. (18) koji je u subotu izbo nožem svoju nevenčanu trudnu ženu Draganu V. (29) iz Aleksandrovca, menjao je izjave pred policajcima koji su ga hapsili, pa je prvo rekao da je to uradio jer mu je supruga kazala da dete nije njegovo, a kasnije je to negirao.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Podsetimo, tragedija se dogodila u popodnevnim satima, a Damir I. uhapšen je i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu pošto se sumnjiči za ubistvo u pokušaju.

Život na deponiji

- Damir i Dragana su živeli u baraci na deponiji kod Sinjevca, dva kilometra od Aleksandrovca. Navodno, to je baraka trudnice, u koju se, po stupanju u vanbračnu zajednicu doselio i Damir, koji je rodom iz Kruševca - priča "Kurirov" izvor:

- Nerećna devojka, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, kobnog dana se sukobila sa suprugom sa kojim je i ranije imala problema, pa je on posle kraže svađe i tuče dograbio nož i pet puta je ubo, tri puta u grudi, a kada je pokušala da se odbrani i otrgne, još dva puta u leđa - objasnio je sagovornik "Kurira". Dragana je odmah transportovana u Aleksandrovac, a lekari su naveli da nije životno ugrožena.

- Ona je ipak prebačena u bolnicu u Kruševcu pošto je u drugom stanju, pa se tamo oporavlja na Odeljenju intenzivne nege. Na svu sreću, lekarske prognoze su dobre i za sada nema nikakve opasnosti po njenu bebu - navodi "Kurirov" izvor.

Česte svađe

Kako objašnjava "Kurirov" izvor, ovo nije prvi put da se Dragana V. našla na meti supruga.

- Policija je i ranije intervenisala u toj porodici zbog svađa, često su se sukobljavali. U barakama osim njih stanuju još dve porodice, iako to nije naseljeno mesto. Naime, tu uglavnom dolaze ljudi koji kao i ova porodica sakupljaju sekundarne sirovine, ali se ne zadržavaju duže - objasnio je "Kurirov" izvor. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading