Detalji zločina iz strasti u Surdulici: Švaler zgazio muža, pa zaklao ljubavnicu i sebe

Autor:

Hronika

02.06.2020

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravičan zločin u ljubavnom trouglu potresao je juče pre podne Surdulicu! Dragoljub Ajdić (52) počinio je dvostruko ubistvo, nakon čega se ubio.

RepublikaFoto: Informer/Slađana Tasić
Mesto zločina u Surdulici

On je, kako se sumnja, automobilom pregazio Safeta Sinanovića (52), muža ljubavnice Eldeze Sinanović (46), pa nožem zaklao i nju i sebe!

Tražio ih ulicama

Kako nezvanično saznajemo, Eldeza je nedavno ostavila muža i počela vezu sa Dragoljubom. Međutim, imali su poremećene emotivne odnose, a Eldeza mu je više puta u svađi pretila da će ga ostaviti i vratiti se mužu. Sve je kulminiralo juče kada je Dragoljub shvatio da ga je ona napustila, ali i da ga je pritom opljačkala.

RepublikaFoto: Informer/Slađana Tasić

- Video je da mu nema para koje je imao u kući, a potom shvatio da nema ni Eldeze. To ga je razbesnelo jer mu je ona već pretila da će ga ostaviti. Krenuo je za njom kolima, a kada ju je konačno sustigao i video je sa mužem, počinio je masakr nezapamćen u ovom kraju - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak istrazi.

Svedok gledao masakr

Viša javna tužiteljka Danijela Trajković izjavila je da se ubistvo i samoubistvo u Surdulici dogodilo u 13.15, kada je Dragoljub opel zafirom najpre pregazio Safeta, pa nožem prerezao vrat Eldezi. Na licu mesta se moglo čuti i da je naložena obdukcija tela, ali i tehnički pregled vozila kako bi se otklonile sve sumnje. Prema nezvaničnim saznanjima, postoji jedan svedok događaja.

Dragoljub je seo u svoj automobil opel zafira i krenuo da je traži. Eldezu i njenog muža ugledao u naselju Čardačište na periferiji Surdulice. Istog trenutka dao je pun gas i pregazio Safeta, koji nije stigao ni da skoči u stranu.

- Eldeza je počela da vrišti, a on je izvadio nož koji je poneo sa sobom iz kuće, izašao iz kola i ustremio se pravo na nju. Posekao je po vratu i ubio na licu mesta. Posle toga je na isti način presudio i sebi - dodaje naš sagovornik.

RepublikaFoto: Informer/Slađana Tasić

Na mestu mrtvi

Iz policijske uprave u Vranju su potvrdili da je u Surdulici došlo do trostrukog ubistva i da je uviđaj još u toku, te nisu mogli da daju više detalja. Kako saznajemo, policija je reagovala po prijavi meštana i na licu mesta zatekla stravičan prizor. Ubrzo je stigla i ekipa Hitne pomoći, koja je mogla samo da konstatuje smrt. Sve troje, kako nam je rečeno, preminuli su na licu mesta.

Dan ranije došla iz Nemačke

Prema priči meštana, Eldeza se dan pre zločina vratila iz Nemačke.

- Jutros smo je videli u naselju. Bila je kod svoje dece u Nemačkoj i tamo boravila zbog epidemije koronavirusa nekoliko meseci. Koliko sam čuo, sinoć se vratila kući. Bolje da se nije vraćala. Eto šta ju je sačekalo - ispričao je jedan od meštana.

- Naselje Čardačište bilo je blokirano. Okupljeni meštani gledali su sa daljine užasan prizor, koji je ledio krv u žilama - leševi su ležali nasred ulice, svuda okolo bilo je mnogo krvi, dok su forenzičari iz policije radili uviđaj - prepričava jedan od očevidaca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading