Lekar sudske medicine uhapšen zbog obljube deteta (12)! Nije mu prvi put

Autor: pink.rs, Republika

Hronika

06.03.2020

09:49

Inspektori novosadske kriminalističke policije, po naredbi sudije za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu, uhapsili su lekara sudske medicine (66) iz Novog Sada zbog sumnje da je izvršio krivično delo obljube sa detetom.

Foto: Ilustracija

Kako mediji nezvanično saznaju, u pitanju je Š. T., koji je i ranije osuđivan zbog nedozvoljenih polnih radnji.

Š. T. je 2009. godine bio osuđen na godinu dana sa uslovom od pet godina zbog nedozvoljenih polnih radnji.

Specijalistu sudske medicine, Š. T. je Opštinski sud u Novom Sadu osudio na godinu dana zatvora, uslovno na pet godina i izrekao mu i meru bezbednosti - petogodišnju zabranu vršenja lekarskog poziva zbog krivičnog dela nedozovoljenih polnih radnji.

Kako navodi izvor upućen u istragu, osumnjičeni je u periodu od 2018. godine do danas u više navrata kada je sada dvanaestogodišnja A.M.Š. dolazila kod njega, primoravao devojčicu da mu dodiruje genitalije, a on joj je za uzvrat davao novac. 

U pretresu osumnjičenog stana i vikendice na Ribarskom ostrvu u Novom Sadu oduzeti su mu tablet, računar i mobilni telefon koje koristi, saznajemo iz izvora bliskih istrazi.

Određeno mu je zadržavanje do 48 časova.

Podsećamo, juče je na tviteru Igor Jurić objavio vest o ovom hapšenju, ali bez detalja. Napisao je samo, da je reč o lekaru sudske medicine koji je izvršio obljubu nad devojčicom.

 

Komentari (0)

Loading