UHAPŠEN STILISTA SRĐAN ŠVELJO: Zlostavljao maloletnike

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

28.01.2020

23:08 >> 23:36

Srđan Šveljo, stilista i di-džej iz Novog Sada, uhapšen je večeras zbog sumnje da je prethodnih meseci zlostavljao maloletnike koji su dolazili kod njega kao modeli.

youtube.com/Balkan TV
Srđan Šveljo

Policija sumnja da je kao modele za izradu eksplicitnih fotografija koristio maloletnike i mlađa punoletna lica, starosti od 14 do 20 godina, uglavnom romske dečake iz naselja Veliki rit.

Prema preliminarnim saznanjima, on im je plaćao za fotografisanje i seksualne odnose.

Ovu šokantnu informaciju kasno sinoć potvrdio je i Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", koji je nedavno saopštio da je pet poznatih osoba iz Beograda, Novog Sada i Subotice imalo seksualne odnose sa decom, ali nije hteo da saopšti njihova imena.

 

- Da sam vam dao imena onda kada ste to tražili i očekivali od mene večeras ne bismo imali prvog uhapšenog pedofila. I to je samo početak. Idemo dalje. Večeras je uhapšen modni kreator S. Š. zbog sumnje da je imao seksualne odnose sa maloletnicima. Ovo je samo početak naše borbe protiv pedofilije u Srbiji - naveo je sinoć Jurić na svom Fejsbuk profilu. A.S.B.

 

Maloletnici, uzrasta od 12 do 14 godina, prijavili su policiji da ih je Šveljo najpre skidao, a potom oblačio za fotografisanje i na kraju zlostavljao.  

 

 

Komentari (0)

Loading