Kaprićoza mafija sa Zvezdare! Dileri radili kao pica-servis, drogu dostavljali na adrese pod OVOM lozinkom

Autor: E. S. T.

Hronika

27.01.2020

05:00

Kriminalna grupa sa Zvezdare mesecima teroriše stanovnike ovog dela Beograda. Banda se odnedavno bavi i kućnom dostavom droge, a sve pod paravanom pica-servisa. Kako Srpski telegraf saznaje, policija je na delu uhvatila pica-majstore dok su pokušavali da dostave drogu uz picu na nepoznatu adresu.

google.maps/printscreen
MESTO HAPŠENJA gazde picerije

Tom prilikom uhapšeni su Nikola Šaćiragić (26), Milan Maksimović (24), Vladimir Đorđević (39) i Đuljija Temaj (24). Njima se na teret stavlja neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Uhvaćeni na delu

Naime, policija je polovinom januara u večernjim satima u Ulici Živka Davidovića kod broja 89 legitimisala Nikolu Šaćiragića i Milana Maksimovića i prilikom pretresa kod osumnjičenih pronašla drogu.

- U prednjem desnom džepu pantalona pronađena je PVC kesica sa materijom biljnog porekla nalik na marihuanu. Nakon što su osumnjičeni privedeni, inspektori Odeljenja za suzbijanje kriminala, odsek za drogu, nakon toga su otišli u piceriju "Gonzales" u Ulicu Luneta Milovanovića broj 3, čiji vlasnik je Vladimir Đorđević. Policija je zatekla vlasnika u trenutku dok je svojim vozilom pokušao da na nepoznatu adresu odnese jednu picu ispod koje je bila upakovana jedna PVC kesica marihuane - navodi izvor blizak istrazi ovog slučaja.

Prilikom pretresa picerije pronađena je jedna veća PVC kesa i tri manje kesice, jedan džoint, vagica, novac, kao i radni telefon.

- U piceriji su zatečeni i Jasmin Kuč (31) i Strahinja Nedeljković (22), koji su nakon saslušanja pušteni - dodaje izvor.

Šifra "feferona"

Prema njegovim rečima, oni su posao proširili i na ostale beogradske, ali je njihovo delovanje najviše ugrožava stanovnike Zvezdare, koji su svedoci neometane prodaje narkotika u njihovim parkovima, školama, na ulicama ili u iznajmljenim stanovima.

- Kako se sumnja, pica-majstori su isporuku droge dogovarali šifrovano, a neka vrsta lozinke bila je "feferona". Tačnije, u zavisnosti od toga koliko je traženo ljute papričice, znalo se koliko paketića droge treba poneti uz picu - dodaje sagovornik.

 

Komentari (1)

Loading
Ist

27.01.2020 11:15

Tako i david dostavlja giros, sam se izlanuo da mu je to paravan