Dići ću sve u vazduh: VIDIMO SE U ČITULJI!

Autor:

Hronika

29.09.2017

05:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dići ću sve u vazduh, pretio je Danijel Jovanović (32) zvani Špaćo bombom iz kuće u naselju Ribnica, dok ga je kraljevačka policija pozivala da se preda. Kada su policajci bili primorani da upadnu jer je odbijao da oslobodi deset talaca, Jovanović je pokušao da ostvari pakleni plan, zbog čega su ga policajci likvidirali!

Foto: facebook.com/Nepošteno Pošten
Danijel Jovanović Špaćo

Pretnje

Drama je počela nekoliko dana ranije, nakon što je Jovanović na Fejsbuk profilu javno pretio kraljevačkoj policiji. "Homosi pandurski, danas vas dižem u vazduh", "Idemo zajedno, ja u raj, vi u pakao", "Sinoć ste ceo SUP opkolili, uplašili ste se da ću da dođem. Nećete da me vidite kad dođem. Za vas sam duh koji će da vas raznese", "Neću da vam oprostim deset godina robije. Naterali ste me u ludilo", "Vraćam devedesete nazad. Vidimo se u čitulji"..., pretio je Špaćo policiji ispod fotografije sa koje se smešio držeći bombu.

- Policija ga je preksinoć locirala kod glavne autobuske stanice u Kraljevu. Međutim, kada su pokušali da ga uhapse, pokazao je bombu i zapretio da će je aktivirati. Odustali smo od hapšenja zbog bezbednosti građana, a on je iskoristio to da pobegne. Ipak, ubrzo smo ga pronašli u kući u Ulici Božidara Milunovića - kaže naš sagovornik.

Špaćo je sa svojom 15-godišnjom devojkom potražio sklonište kod prijatelja.

Talac: Policajac se došunjao do sobe misleći da se Špaćo uspavao. Međutim, on se trgao i izvukao iglu iz bombe. Mislili smo da smo svi gotovi

- Policajci su ga od dva sata posle ponoći do jutra ubeđivali da se preda, ali on je samo besneo i vikao da ćemo ga svi upamtiti. U jednom trenutku policajac se došunjao do sobe i uskočio valjda misleći da se Špaćo uspavao pošto je neko vreme bilo zatišje. Međutim, on se naglo trgao i izvukao iglu iz bombe. Mislili smo da smo svi gotovi - ispričala je jedna ukućanka.

Borba

Srećom, policajac je bio brži. Nemajući izbora, morao je da puca na Špaća dok je pokušavao da mu otme bombu. Pre nego što je stisak Špaćove ruke popustio na kašiki bombe, policajac je uspeo da je zgrabi uzvikujući ukućanima da što pre izađu. A Špaćo je ipak održao obećanje i otišao u čitulju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading