(FOTO) Monstrum iz Vršca ženu ubio na dan kada je ona izašla iz bolnice

Autor: M. LAZIĆ, T. MILOVANOVIĆ

Hronika

28.12.2019

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva leša u selu Veliko Središte kod Vršca pronašla je policija u zapaljenoj kući. Telo Vetuta Nistor (54) bilo je u dvorištu, a njenog bivšeg supruga Jona Nistora (64) obešeno u pomoćnoj prostoriji.

Foto: facebook.com/Vetuta Nistor
Bivši supružnici Jon i Vetuta Nistor

Prema prvim saznanjima, sumnja se se da je Jon ubio partnerku nožem, zatim zapalio kuću, a potom izvršio samoubistvo.

ISKOČILA KROZ PROZOR

- Telo muškarca bilo je obešeno o traktor u pomoćnim prostorijama porodične kuće, a nesrećna Vetuta je, sudeći po tragovima krvi na licu mesta, najverovatnije pokušala da pobegne kroz prozor, pa je iskočila na betonsku stazu oko objekta, gde se vide tragovi krvi, kao i pokidana roletna - priča izvor iz istrage.

Sudeći po tragovima krvi, žena je pokušala da pobegne kroz prozor

Užasna porodična tragedija otkrivena je preksinoć, sasvim slučajno. Naime, komšije su videle dim kako kulja iz kuće porodice Nistor u Vinogradarskoj ulici broj 72 i pozvale vatrogasce, ne sluteći da je požaru prethodio jezivi zločin.

Foto: Privatna arhiva

- Pozvao sam vatrogasce i rekao da jave i Hitnoj pomoći jer je neko od komšija video kako jedna osoba ispada kroz prozor - priča komšija Spasa Mladenov.

Foto: Privatna arhiva

Kada su vatrogasci stigli na mesto požara, nakon što su savladali vatrenu stihiju, pronašli su i dva leša čija smrt, kako je kasnije potvrđeno, nije bila uzrokovana požarom. Nameštaj u kući je potpuno uništen od vatre, odeća i stvari su razbacani po kući, a zidovi potpuno crni od gareži.

Foto: Privatna arhiva

VRATILA SE IZ BOLNICE

Policija je o ovoj nesreći dobila dojavu u četvrtak oko 22 sata, a tužilaštvo je naredilo obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Tukao je i pretio

Kako saznajemo, protiv Jona je već bila podneta prijava za nasilje u porodici. On je imao i zabranu prilaska bivšoj supruzi nakon što su ga iselili iz porodičnog doma.

- Ovo se moglo naslutiti jer je Jon imao zabranu prilaska supruzi. Ona mi je lično pričala da ju je tukao i pretio da će je izbaciti iz kuće - priča komšija Tomislav Ninkov.

- Oko 23 časa pronađena su tela, za koja se ustanovilo da bivši supružnici čiji je brak razveden u novembru 2019. godine, a koji su nakon razvoda braka nastavili da žive u istom domaćinstvu - saopštili su iz VJT u Pančevu.

Foto: facebook.com/Vetuta Nistor
Vetuta je Božić proslavila u bolnici, dan uoči tragedije

Nesrećna žena je bila državljanka Rumunije i imala je dvoje dece iz prvog braka i ćerku sa Jonom, koja je pred porođajem. Često je bila u Italiji, gde je radila, a nekoliko dana uoči stravičnog zločina bila je u bolnici.

- Čak je i Božić proslavila u bolničkoj postelji. Poslednja fotografija koju je objavila na društvenim mrežama bila je upravo ta iz bolničkog kreveta okružena kolačima koje joj je ćerka donela. Ubijena je onog dana kada je izašla iz bolnice - pričaju komšije nesrećne žene.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading