SUPERVEŠTAČENJE: OVAKO JE UBIJENA JELENA

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica "Granda" Jelena Marjanović (33) ubijena je na nasipu u Borči, gde je i pronađeno njeno telo! Ovo je, kako saznajemo, utvrđeno superveštačenjem i stoji u nalazu koji je Višem tužilaštvu u Beogradu dostavio patolog dr Zoran Stanković. Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, ovim veštačenjem otklonjene su sumnje i nagađanja da je pevačica usmrćena na drugom mestu, pa bačena u kanal.

RepublikaFoto: e-stock/D. GOLL
Monstrum je više puta udario Jelenu po glavi

Šta je utvrđeno na osnovu tragova prskanja krvi koji su zatečeni u kanalu, čime je ubijena Jelena i kakve je rane imala, uz fotografije kojima je detaljno rekonstruisano ubistvo - pogledajte na jednom mestu - u Srpskom telegrafu.

Šta je za naš list potvrdio i advokat Aleksandar Zarić, jedan od petorice branilaca Zorana Marjanovića, osumnjičenog za brutalno ubistvo supruge?

Međutim, iako je superveštačenjem utvrđeno da je pevačica ubijena na nasipu, zašto Nenad Šipka, direktor novosadskog Centra za forenzička istraživanja, ostaje pri ranije iznetim tvrdnjama da je Jelenino telo naknadno bačeno u kanal?

Odgovor na veliki broj pitanja u vezi sa slučajem koji skoro godinu i po dana potresa Srbiju, ali i o brojnim drugim aktuelenim temama, čitajte u štampanom izdanju Srpskog telegrafa od 26. septembra, kao i na portalu Republika.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za utorak, 26. septembar

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading