Nesreća kod Vrbasa: Voz naleteo na automobil

Autor: Republika

Hronika

02.12.2019

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U železničkoj stanici Vrbas, na deonici međunarodnog železničkog Koridora 10 između Novog Sada i Subotice, na putnom prelazu obezbeđenom automatskim uređajem sa polubranicima, danas u 12.04 sati, putnički voz naleteo je na drumsko vozilo koje je pokušavalo da zaobiđe spuštene polubranike.

RepublikaFoto: ST/N.BOŽIĆ
Foto: Ilustracija

Kako su saopštili iz "Infrastrukture železnica Srbije", tom prilikom lakše je povređen vozač drumskog vozila.

"Infrastruktura železnice Srbije" ponovo apeluje na sve učesnike u drumskom saobraćaju da poštuju propise i saobraćajnu signalizaciju, jer samo tako mogu da se izbegnu nesreće na putnim prelazima.

- Ovakvi slučajevi zaobilaženja spuštenih rampi poput današnjeg u Vrbasu najčešće se tragično završavaju. Podsećamo da vozači drumskih vozila svojim nepropisnim i naodgovornim ponašanjem u saobraćaju na putnim prelazima godišnje polome oko četiri hiljade branika, na taj način direktno ugrožavajući bezbednost saobraćaja, svoj i živote drugih ljudi - kaže se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading