Platio je piće prijateljima, pa pucao sebi u slepoočnicu: Jezivi detalji samoubistva policajca u Šapcu

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

26.11.2019

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac Goran P. (45) pucao je sebi u slepoočnicu iz službenog pištolja, u ponedeljak uveče, u kafiću "Pećina" u šabačkom naselju Trkalište. Samoubistvo se dogodilo naočigled gostiju, koji svedoče da je nesrećni čovek samo ustao od stola i otišao u toalet, odakle se začuo hitac.

Foto: Ilustracija

- Skočili smo kao opareni, jer prosto nismo mogli da verujemo - kaže jedan od svedoka događaja.

- Kad je konobar otvorio vrata toaleta ugledali smo jeziv prizor. Nažalost, zakasnili smo. Čovek je ležao sa rupom na glavi i spasa mu nije bilo.

Hitna pomoć, koja je brzo stigla na lice mesta, mogla je samo da konstatuje smrt.

- Sa Goranom su, pre nego što se ubio, sedeli njegovi prijatelji, bivši sportisti - svedoči jedan od gostiju kafića i dodaje da je ispaljeni metak polupao vrata i izašao napolje kroz plastičnu tendu.

 

 

- Popio je piće i platio turu drugarima sa kojima je sedeo neposredno pre nego što je pucao sebi u glavu. Žao mi je svakog čoveka, a posebno Gorana, jer sam ga zaista često viđao i sa njim razgovarao.

Policajac Goran P. radio je na graničnom prelazu Pavlovića most prema Republici Srpskoj.

Njegovi poznanici iz kafane u kojoj je okončao život, kažu da se dugo vremena žalio na bolove u nozi. Jeste u kafanu često navraćao, ali kako kažu, u piću nikada nije preterivao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading