Saslušan ubica vlasnika diskoteke, nakon zločina krio se na Kosovu

Autor: blic.rs

Hronika

26.11.2019

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mario Milošević saslušan je u crnogorskom Višem tužilaštvu nakon što je iz Srbije izručen Crnoj Gori, gde je minule dane provodio u posebnoj samici sa video-nadzorom.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Mario Milošević

Negirao je izvršenje krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret - ubistvo Miodraga Kruščića i članstvo u kriminalnoj grupi Filipa Bešovića, koja je odgovorna za ranjavanje novinarke "Vijesti" Olivere Lakić.

Milošević je rekao da ne poznaje nikog od osumnjičenih članova kriminalne grupe, a da Filipa Bešoviča čak ni iz novina nije mogao da prepozna, kazao je "Vijestima" zastupnik porodice ubijenog Kruščića, advokat Damir Lekić.

- Rekao je da Kruščića poznaje kao dobrog ugostitelja, a da Oliveru Lakić zna samo po dobru. Nije hteo da odgovara ni na čija pitanja, čak ni na pitanja svog branioca... iako su mu tužioci predočili konkretne dokaze koji ga kompromituju, tvrdio je da nema veze ni sa jednim od ta dva krivična dela - rekao je Lekić.

Odgovarajući novinarima, objasnio je da Miloševića tužioci nisu saslušavali za ubistvo Radomira Đuričkovića, za šta se takođe sumnjiči.

Lekić je kazao da je Milošević u Tužilašvu objasnio da se krio zbog zatvorske kazne na koju je osuđen zbog nelegalnog držanja oružja.

Dvadesestak pripadnika Protivterorističke jedinice naoružanih dugim cevima i pripadnici Interventne jedinice opkolili su zgradu tužilaštva sa svake strane na dan Miloševićevog saslušanja.

Podsetimo, lisice na ruke stavljene su mu 18. jula prošle godine na Kosovu, u prištinskom naselju Kalabrija, nakon što je za njim 2016. godine raspisana poternica posle ubistva Radomira Đuračkovića. Sa njim su uhapšeni i Đorđe Pavićević i navijač Rada Strahinja Đanković.

Kako su tada crnogorski mediji preneli, istražitelji ga sumnjiče da je upravo on ispalio smrtonosne hice u vlasnika podgoričke diskoteke Miodraga Kruščića, ali i da je bio član grupe koja je odgovorna za ranjavanje novinarke Olivere Lakić. Njegova uloga u ranjavanju novinarke Lakić nije precizirana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading