DROGA NA SVE STRANE: Pao zbog kanabisa i marihuane!

Autor: Republika

Hronika

17.10.2019

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N. Đ. (51) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i tom prilikom zaplenili oko tri kilograma marihuane.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Policija je u vikendici osumnjičenog u okolini Obrenovca gde se nalazio i tridesetpetogodišnji muškarac pronašla i zaplenila oko 1,6 kilograma marihuane, kao i zasad od 13 biljaka kanabisa.

Takođe, pretresom stana u Beogradu u kome boravi N. Đ, policija je pronašla još oko 1,4 kilograma marihuane, spakovane za dalju prodaju.

Osumnjičenom N. Đ. je određen pritvor do 30 dana, dok je protiv tridesetpetogodišnjeg muškarca podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Živo

17.10.2019 11:47

Odobrite konoplju za medicinske struke. Hrvatska i Makedonija odobrile pre 2 godine.