Posle svađe pucala mužu u grudi! Ispovest sestre žrtve iz Novog Miloševa

Autor: Kurir, Republika

Hronika

01.10.2019

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv Ružice S. iz Novog Miloševa, zrenjaninsko Više javno tužilašto pokrenulo je istragu zbog sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo u pokušaju.

Foto: Ilustracija

Okrivljena je saslušana, a potom je Viši javni tužilac predložio sudiji za prethodni postupak da joj se odredi pritvor: - Okrivljena je nakon kraće rasprave sa mužem Stevanom S. (55) iz Novog Miloševa, u dvorištu porodične kuće, ispalila u njega dva hica iz pištolja. Jedan hitac pogodio je Stevana S. u predelu grudnog koša, ali je smrt oštećenog sprečena blagovremenom intervencijom lekara - navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu.

Ovim su potvrđene tvrdnje rodbine ranjenog čoveka da je iz pištolja u Stevana S. pucala njegova supruga Ružica S. Kao što je Kurir već pisao, do pucnjave je došlo u ponedeljak oko osam sati u dvorištu porodične kuće Stevana S. 

Sanitetom novobečejskog Doma zdravlja prebačen je u kikindsku Opštu bolnicu. Pacijent je primljen sa prostrelnom ranom ispod levog rebra. Nakon obavljene operacije, Stevan S. je prebačen u novosadski Klinički centar: - Od okupljenih ljudi i žena saznala sam da je mog brata upucala njegova žena Ružica. Čula sam da su se u nedelju uveče sporečkali Stevan i njegov sin. Sin je uzeo automobil i odvezao se do centra sela, a onda je Ružica digla galamu - ispričala nam je Anka Stojkov (63) iz Novog Miloševa, sestra ranjenog čoveka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading