BOŠKOVI DIVLJACI PESNICAMA TUKLI NOVINARKE PINKA!

Autor:

Hronika

16.09.2017

13:11 >> 14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnjem protestu stotinjak pristalica Dveri ispred zgrade zgrade Pinka, koji su predvodili predsednik ovog pokreta Boško Obradović i predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović, došlo je do šokantnog incidenta u kojem su najdeblji kraj izvukle novinarke TV Pink Gordana Uzelac i Mara Dragović!

RepublikaFoto: youtube.com/Lepota i Zdravlje
Gordana Uzelac

Naime, pristalice Dveri su brutalno fizički nasrnule na novinarku i naneli im teške povrede - Dragovićeva je napadnuta s leđa i udarena u potiljak, a Uzelčeva je udarena u glavu, posle čega je pala na beton. Obezbeđenje Pinka je moralo da reaguje i unese novinarku u zgradu, a u međuvremenu je stigla i lekarska ekipa koja joj je ukazala prvu pomoć.

- Kolega i ja smo stajali ispred vrata, moglo se naslutiti da sve ide u tom pravcu. U jednom trenutku smo videli da Goca leži sklupčana na pločniku i uneli su je u zgradu, mi smo se pomerili ka ogradi, a onda sam osetila jak udarac u glavu - istakla je Dragovićeva.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. Žestić
Boško Obradović (levo) i Milan Stamatović

Privedite počinioce!

Glavni i odgovorni urednik TV Pink Goran Gmitrić rekao je  da TV pink traži hitno privođenje počinilaca.

- Ne verujem u slučajnosti, Goca je nokautirana u hitnoj je, a Mara čeka da ode odavde, u potiljak je dobila pesnicu, ja očekujem da li će reagovati novinarska udruženja, ovo je divljački i brutalni čin da su novinare na zadatku napali  - naglasio je Gmitrić, dodajući da je ovo užasan događaj.

Direktor "Srpskog Telegrafa" Saša Milovanovoć zapitao se gde je bila policija tokom ovog događaja i rekao da nije bilo privatnog obezbeđenja da bi bilo haosa.

Goran Vesić: Ovo je skandal

Gradski menadžer Goran Vesić poručio je da je napad na novinarke Pinka tokom protesta Dveri ispred zgrade Televizije Pink da je skandal.

RepublikaFoto: Beoinfo
Goran Vesić

- Ovo što su uradili Boško Obradović i Stamatovic je ne samo bruka za grad, nego krivno delo za koje mora da se ogovara - istakao je Vesić i dodao das u na taj način samo pokazali kakvu politiku vode.

- Kada su u stanju da udare ženu koja je novinarka, šta bi bili u stanju da urade da su na vlasti. Šta očekujete od Dveri koja su fašistička stranka, Obradović je poznat po nasilju. Imate pojačanu agresiju kod dela opozicije - rekao je Vesić.

b

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (38)

Loading
dace

16.09.2017 13:36

Najblaze receno skandalozno!

Goga

16.09.2017 13:43

Onoliko se zalaze za slobodu medija a onda brutalno napadne novinara koji radi na televiziji koju on ne voli. E pa Bosko, to nije sloboda, ako nisi znao.

Tankosava

16.09.2017 13:48

Zato Obradoviću nećeš ni doći nikada na vlast jer se služiš silom i nasiljem.

perun008

16.09.2017 13:48

Treba da ih sramota novinarke da biju koje su radile svoj posao.