Zver iz Jabukovca neće ići na doživotnu robiju, evo koliko godina mu preti

Autor: blic.rs

Hronika

27.08.2019

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davoru Pernić (35) iz Jabukovca, osumnjičenom za četvorostruko ubistvo određeno je zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

RepublikaFoto: instagram.com/davor_pernic
Davor Pernić

Njemu za teško ubistvo preti kazna 40 godina zatvora. U njegovom slučaju se neće primenjivati kazna doživotnog zatvora jer njegova primena počinje tek od 1. decembra.

Podsetimo, Davor P. je uhapšen nakon višenedeljne potrage za počiniocem stravičnog zločina koji je 7, avgusta ubio Raju Kazimirovića, njegovu majku Dragicu, sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53).

On je uhapšen nakon što je pao na poligrafskom ispitivanju, posle čega je priznao zločin. Nakon hapšenja osumnjičeni za četvorostruko ubistvo sarađivao je sa policijom i odveo ih do mesta gde je zakopao arsenal oružja kojim je počinio ubistvo, škorpion i lovačku pušku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading