Detalji hapšenja Saše Mirkovića u Budvi! Ovako je pokušao da blefira policiju!

Autor:

Hronika

09.08.2019

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Političar i estradni menadžer Saša Mirković uhapšen je u petak u Budvi u Crnoj Gori na osnovu poternice koju je za njim raspisala srpska policija zbog izdržavanja kazne od godinu dana zatvora zbog sporne nabavke novogodišnjih paketića.

RepublikaFoto: Media centar Beograd
Saša Mirković

- Mirković je u trenutku stavljanja lisica na ruke bio sa nekoliko osoba, koji su na blef pokušali da zaustave njegovo hapšenje! Naime, oni su navodno crnogorskim policajcima predložili da pozovu ministra spoljnih poslova Srbije Ivicu Dačića kako bi on potvrdio da je došlo do greške, te da se Mirković zapravo ne nalazi na poternici. Ipak, kako im to nije pošlo za rukom, Mirković je priveden u stanicu - prenose crnogorski mediji.

Očekuje se da Mirković uskoro bude isporučen Srbiji, gde će odmah početi sa izdržavanjem zatvorske kazne.

1 godinu provešće Mirković na robiji zbog pronevere

Podsetimo, nekadašnji predsednik Skupštine opštine Zaječar i bivši poslanik Saša Mirković pravosnažno je osuđen u maju na godinu dana zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja kojom je gradski budžet, prilikom kupovine dečjih novogodišnjih paketića, oštećen za oko 14 miliona dinara. Istom presudom, na uslovnu kaznu od osam meseci, sa rokom provere od tri godine, osuđena i njegova tadašnja saradnica Milena Trajković. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading