Nesreća u Rabrovcu: U sudaru voza i automobila povređene tri osobe! Ovaj pružni prelaz je poznata crna tačka!

Autor: Republika

Hronika

13.07.2019

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pružnom prelazu u Rabrovcu, nadomak Mladenovca dogodila se nesreća u kojoj su povređene tri osobe kada je voz naleteo na drumsko vozilo.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Foto: Ilustracija

- Danas u 15 sati i 33 minuta, na putnom prelazu obezbeđenom znakovima vertikalne drumske signalizacije između Velike Plane i Markovca putnički voz "Srbija Voza" naleteo je na drumsko vozilo - saopštili su iz tog preduzeća.

Kako se u saopštenju navodi, do nesreće je došlo nepažnjom vozača drumskog vozila, a tom prilikom povređene su tri osobe iz putničkog vozila.

- Železnička komisija utvrdiće uzroke ovog vanrednog događaja - dodaje se u saopštenju.

Pružni prelaz u Rabrovcu - crna tačka Srbije

Inače, ovaj pružni prelaz je poznat kao crna tačka jer se u proteklih 15 godina dogodilo više saobraćajnih nesreća od kojih su se mnoge završile tragično. Mnogo ljudi nastradalo je na ovom pružnom prelazu, pa je "Infrastruktura železnice Srbije" u prethodnom periodu dodatno postavila na putnom prelazu „Rabrovac" reflektore, vibro trake na putu za usporavanje drumskih vozila i kompletnu vertikalnu drumsku signalizaciju na fluorescentnim znakovima, kako bi svi učesnici u drumskom saobraćaju blagovremeno i lako uočili ovaj putni prelaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading