"Ludi Milojko" na motoru mrtav pijan i to bez dozvole

Autor: Republika

Hronika

21.05.2019

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šidu su, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili motociklistu koji je u stanju potpune alkoholisanosti upravljao mopedom, bez odgovarajuće vozačke dozvole za tu kategoriju vozila.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Četrdesetosmogodišnjem vozaču mopeda određeno je zadržavanje do 12 časova radi istrežnjenja. Protiv njega podnete su prekršajne prijave.

Saobraćajna policija apeluje na sve vozače - motocikliste, bicikliste i vozače motornih vozila, da dosledno poštuju zabranu upravljanja vozilima pod uticajem alkohola, radi svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Vožnja u alkoholisanom stanju pravi veliki broj problema svim učesnicima u saobraćaju.

Kod veoma teške alokoholisanosti, medicinski je dokazano da dolazi do veoma teških poremećaja funkcija i reagovanja, veoma velikih poteškoća u koordinaciji, kao i gubitka mogućnosti saradnje. Kod vozača se javlja drskost, nepromišljenost i surovost. Sve ovo ukazuje, na školski primer ponašanja osobe sa tolikom količinom alkohola u organizmu.

Podsetimo, veliku pažnju javnosti izazvao je poznati sportski komentator Milojko Pantić koji je vozio u pijanom stanju. Pantić (72), koji je pijan autom udario u vozilo interventne jedinice, a potom, pokušavajući da pobegne, vozio suprotnom trakom puta na Brankovom mostu, su podnete četiri prekršajne prijave! Zbog bahate vožnje komentator će morati debelo da plati i biće mu trajno oduzeta dozvola, pa će morati ponovo da polaže ako želi opet da vozi!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading