Saslušani vlasnici "Granda" zbog pljačke vile, Suzana: Znali su šta da traže i gde

Autor: T. M.

Hronika

20.02.2019

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik "Granda" Saša Popović i njegova supruga Suzana izjavili su juče na suđenju u Trećem osnovnom sudu da ne poznaju optuženog Vojislava Stojčića, sina ubijenog policijskog generala Radovana Stojičića Badže, koji se tereti da je marta 2018. opljačkao njihovu vilu na Bežanijskoj kosi i ukrao skupocene satove.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović sa supugom Suzanom

Oni se, međutim, tokom svedočenja nisu usaglasili oko toga ko je pronašao sef koji im je ukraden. Vlasnik "Granda" je pred sudom izjavio da ne poznaje tog čoveka, dok njegova supruga tvrdi suprotno.

- Po svemu što sam zatekla tog dana u kući delovalo je kao da je taj koji je ušao u kuću znao šta traži i gde da to nađe. Sef je na fudbalskom terenu u blizini naše kuće našao prijatelj Vlada, bivši policajac - rekla je Suzana, na šta je advokat optuženog izjavio da se čovek koji je pronašao sef ne zove tako kako se njima predstavio?!

Traže više od 100.000 evra

Popovići su se pridružili imovinsko-pravnom zahtevu i zatražili više od 100.000 evra za vrednosti koje su im ukradene, dok je odbrana tražila da se Stojičiću pritvor zameni blažom merom, što je sud odbio.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading