Medveđa strepi od još veće tragedije: Dečak se ubio zbog loših ocena, a majka mu u 7. mesecu trudnoće

Autor: Republika

Hronika

13.02.2019

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Marković (12), koji je u ponedeljak uveče izvršio samoubistvo iz očevog pištolja u selu Negosavlje, sahranjen je juče u 13 časova na lokalnom groblju.

RepublikaFoto: facebook.com/Sandra Marković
Dečak se ubio zbog ocena i kritika roditelja

Poslednjem oproštaju od tragično preminulog mališana prisustvovalo je celo selo, kao i prijatelji i porodica.

- Ne pamtimo da se takvo samoubistvo ovde ikada desilo! Celo selo zavijeno je u crno - rekao je za medije Dragi Filipović, predsednik mesne zajednice Medveđa, i istakao da se dečakovi roditelji nalaze u veoma lošem stanju i da ne mogu da veruju da se takva tragedija dogodila.

 Majka je u sedmom mesecu trudnoće. Lekari su cele noći bili uz nju jer se plaše da ne ostane i bez nerođene bebe. Policija je isto dežurala kod njihove kuće u strahu da otac možda ne naudi sebi. Užas, užas, kakva je tragedija zadesila porodicu - kazao je Filipović.

Da podsetimo, mali Nikola je u oproštajnom pismu napisao da se ubio zbog loših ocena na polugodištu, ali i zato što više nije mogao da trpi kritike roditelja. On je u momentu samoubistva bio sam u kući, a obio je ormar u kome je otac držao oružje, koje legalno poseduje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading