POTRESNO: Oglasila se škola u Nišu posle smrti Alekse (15)

Autor: Blic, Republika

Hronika

21.12.2018

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se jutros dogodila na pružnom prelazu kod Donjeg Međurova, smrtno je stradao učenik naše škole, Dimitrijević Aleksa, piše na sajtu Građevinsko tehničke škole u Nišu. Škola je kratkim i potresnim saopštenjem izrazila tugu zbog strašnog gubitka.

RepublikaFoto: ST/D.I.
U stravičnoj nesreći kod Niša poginulo 5 osoba

"Dimitrijević Aleksa je rođen 8.9.2003.godine u Nišu, završio je osnovnu školu „Desanka Maksimović“ u Čokotu, da bi ove godine upisao prvi razred naše škole, smer Geodetski tehničar. Sa bolom učestvujemo u tuzi roditelja, rodbine, prijatelja i drugova našeg preminulog učenika Alekse.

Najiskrenije žalimo njegove mlade godine, neostvarene želje i nedosanjane dečačke snove.

Кolektiv GTŠ Neimar"

Podsetimo, stravičan udes u kojem je poginuo mladi Aleksa dogodio se oko 7.30 sati jutros u selu Donje Međurovo kod Niša kada je voz udario autobus! U užasnoj nesreći je, na licu mesta, poginulo troje ljudi, a dvoje je podleglo teškim povredama u bolnici, tokom operacije.

Aleksa je stradao na licu mesta, dok je petnaestogodišnja devojčica Marijana Kocić podlegla teškim povredama u bolnici.

Dvoje šesnaestogodišnjaka, dečak i devojčica, koji su se jutros nalazili u autobusu kada ih je udario voz, još se bore za život. Stanje devojčice je kritično i ona se nalazi na aparatu za ventilaciju, posle operacije. Kritično je stanje i njenog vršnjaka.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading