TERZA SE IZVINIO LEJDI DI POSLE JEZIVIH UVREDA! Žestoke prepirke za crnim stolom u toku igrice u Beloj kući!


IZVOR: Republika/ D. L. - 13.04.2024 | 14:45


Žao mi je što je ovako ispalo, pravdao se takmičar.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
TERZA SE IZVINIO LEJDI DI POSLE JEZIVIH UVREDA! Žestoke prepirke za crnim stolom u toku igrice u Beloj kući!

Učesnik Elite Borislav Terzić Terza izvinio se cimerki Lejdi Di jer je ranije nazivao pogrdnim imenima! Elitari su birali ovog vikenda najsamokritičniju osobu, pa se povelo i nekoliko debata za crnim stolom. 

Miljana je jako samokritična, uvek sama sebe kritikuje i ima nisko samopouzdanje, drugo je Aneli i treće mesto neka bude Ša, jer sam sebe kritikuje i sve predstavlja na najgori mogući način - rekla je Sneža, ali se njeni cimeri nisu složili sa njenim izborom. 

Foto: TV Pink/printscreen

Terza je bio iskren do koske

 

- Na prvo mesto Matora kada je ona u pitanju, kada preispituje neke postupke, drugo mesto Miljana jer zna da bude samokritična kad pogreši i treće mesto Milica koja uvek kaže kad nije u pravu - rekla je Maja.

- Janjuš uvek zna da kaže da je pogrešio, Matora i Miljana - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš

 

- Samokritičnost po meni nije loša osobina, ja jesam takav i mislim da me ne stavljaju ovde jer me stavljaju samo na loše osobine. Prva osoba je Stanislav, itekako sam sebe iskritikuje za sve što uradi loše, Anđelo i Anita uvek se kritikuju zbog problema u vezi i treća osoba je Aneli kad nešto uradi loše - rekao je Stanić.

- Želim da se izvinim Lejdi, nisi ku*va nisi bila sa Munjom i stvarno mi je žao svega. Prva osoba je Samir, druga Ša i treća Janjuš - rekao je Terza.

- Navešću Stanislava i Ša koji su samokritični, Ša to govori u žaru i malo je impulsivniji .Kada sediš sa strane i posmatraš vređanje neke žene meni deluje kao najveći seljak da o radi i ja sam sebe iskritikovao zbog svega što sam rekao -rekao je Janjuš.

BONUS VIDEO: