ANELI KORISTI JANJUŠA, NE ZNA NI KAD MU JE ROĐENDAN! Orila se Bela Kuća, evo šta je usledilo čim je Marko čuo šta je Ahmićka rekla!


IZVOR: Republika/ D. L. - 13.03.2024 | 11:45


Opet haos u Eliti zbog čuvenog para!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ANELI KORISTI JANJUŠA, NE ZNA NI KAD MU JE ROĐENDAN! Orila se Bela Kuća, evo šta je usledilo čim je Marko čuo šta je Ahmićka rekla!

Učesnica Elite Aneli Ahmić nije znala kada je Marku Janjuševiću Janjušu rođendan, iako se uredno proslavljao u Beloj kući. Naime, ona je sa cimerima pročala o Ramazanu, pa je pobrkala datume i skroz zaboravila kad je Marku rođendan, što je naravno naišlo na brojne osude, kako kod njega, tako i kod ostalih učesnika.

Tako su i napolju fanovi podeljeni kada je reč o njihovom odnosu, budući da jedni smatraju da su se učesnici "Elite" pronašli i zaista zaljubili, dok su drugi mišljenja da Ahmićeva prednjači u foliranju, te i da samo koristi Janjuša zbog rijaliti priče, te joj zato nije ni bitno kad je rođen.

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli se poprilično zbunila

 

Upravo zbog toga, verni gledaoci rijalitija prate svaki njen korak, ne bi li je uhvatili u trenutku nepovoljnom za nju samu. Sada su zapazili jedan detalj sa proslave Janjuševog rođendana, održane juče (12.03.) koji, prema njihovom mišljenju, dovoljno govori o tome da Aneli nema iskrene emocije i namere prema nekadašnjem košarkašu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

Naime, dok je sedela za stolom u "Dubiozi", Aneli je sa ostalim ukućanima razgovarala o Ramazanu, a ono što je mnogima privuklo pažnju jeste njeno pitanje "koji je danas datum" iako je u tom trenutku proslavljala rođendan svog dečka, koji je pritom sedeo za tim istim stolom, ali nije imao nikakvu reakciju...

Da li se Aneli samo zbunila ili ovo njeno pitanje zaista ima određenu pozadinu, ostaje da vidimo i sami u nastavku rijalitija.  

BONUS VIDEO: