MOGAO SAM I ŠEST PUTA ZA NOĆ! Anđelo nikad iskreniji sa Anitom, evo šta joj je još prepričao u krevetu! (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 21.02.2024 | 11:45


Razgovor je vodio u neočekivanom smeru!

Foto: ATA Images, PInk
MOGAO SAM I ŠEST PUTA ZA NOĆ! Anđelo nikad iskreniji sa Anitom, evo šta joj je još prepričao u krevetu! (FOTO)

Učesnici Elite Anđelo Ranković i njegova devojka Anita Stanojlović upustili su se u vrelu akciju juče, koja nije mogla da prođe neopaženo kod njihovih cimera, a onda su posle svega seli da pričaju o svojim prethodnim partnerima. Ono što je svima koji su gledali rijaliti zaparalo uši, jeste situacija koju je maneken prepričao, a vezana je za to koliko je najviše vrelih akcija imao za jednu noć, što je zateklo Anitu.

Foto: youtube.com/printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković u akciji

 

- Nekad sam mogao i šest puta za noć! To se desilo sa jednom devojkom koja me mnogo privlačila, ali smo se mnogo svađali. Neverovatno mi je da je takva hemija bila među nama, a ovako mimo kreveta nismo mogl ida funkcionišemom - pričao je Anđelo, a Anita je pokušala da iskopa ko je bivša devojka:

- Ko ti je ta? Ako možeš da mi objasniš samo? Ja mislim da je jedna plavuša u pitanju, ali neću sama da donosim zaključke, ti reci sam! 

Ranković je na ove sumnje odgovorio osmehom, ali nije hteo da kaže ime i prezime devojke. 

Podsećamo, učesnici popularnog rijaliti programa "Elita", Anita Stanojlović i Anđelo Ranković, trenutno se nalaze na Rajskom ostrvu gde imaju priliku da uživaju u svojoj vezi daleko od svakodnevnih obaveza i radoznalih pogleda svojim cimera. Oni su ove izlovane trenutke iskoristila da se potpuno prepuste strastima, te pred kamerama započnu vrelu akciju od koje su se "tresli zidovi".

BONUS VIDEO: