POVRATIĆETE OD OVOG SNIMKA: MIljana Kulić jede svoje SLINE, sve TRPA U USTA! Uhvaćena na delu (VIDEO)


IZVOR: Republika/P. R. - 15.01.2024 | 18:20


Miljana Kulić čačkala nos, pa sve strpala u usta! ŠOK PRIZOR!

Foto: printscreen
POVRATIĆETE OD OVOG SNIMKA: MIljana Kulić jede svoje SLINE, sve TRPA U USTA! Uhvaćena na delu (VIDEO)

 

 

Kontroverzna učesnica rijaliti programa "Elita", Miljana Kulić, ne prestaje da izaziva veliku pažnju javnosti svojim uputnim postupcima na imanju u Šimanovcima, zbog kojih se mislionski auditorijum neretko zgražava do besvesti. Tako je bilo i ovog puta, kada je poznatu Nišlijku kamera uhvatila kako ni manje, ni više - jede svoje sline!

Naime, Kulićeva je razgovara u vešerenici sa cimerima Markom Janjuševićem Janjušem i Jovanom Tomić Matorom, međutim, na društvenim mrežama je osvanuo snimak koji ju je uhvatio u krupnom planu kako, dok puši cigaretu, čačka nos i pronađeni sadržaj neverovatnom brzinom trpa u usta. POGLEDAJ GALERIJU

Sudeći po snimku, niko od prisutnih nije primetio šta je Miljana uradila, te su neometeno nastavili razgovor, dok su se negativni komentari zgrožene publike samo ređali ispod spornog snimka.

"Da li je moguće šta ovo žena radi", "Miljana 'ladno jede svoje sline, au druže", "Odvratne je, izbacite je napolju, pobogu", "Sad smo sve videli, sviraj kraj", "Još jedan slinojed", "Fuj, može li gadnije od ovoga", samo su neki od komentara zabezeknutih gledalaca "Elite".

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da Miljana Kulić javnost ostavi bez teksta svojim degutantnim ponašanjem. Ona je nedavno zgrozila sve fanove rijalitija kada je pred kamerama vršila veliku nuždu nasred dvorišta, a zatim i ušetala u Belu kuću sva uneređena i prljava, što su odmah primetili i ostali takmičari.

BONUS VIDEO: