NAKON ŠTO JOJ JE SAOPŠTENA DIJAGNOZA, TEODORA BALZAK DONELA ODLUKU: Javno se obratila Bukiliću, ove reči kidaju dušu!


IZVOR: Republika/M. I. - 07.01.2024 | 10:40


Teodora Balzak se obratila svom izabraniku, Nikoli Bukiliću, pa otkrila šta ih sve čeka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
NAKON ŠTO JOJ JE SAOPŠTENA DIJAGNOZA, TEODORA BALZAK DONELA ODLUKU: Javno se obratila Bukiliću, ove reči kidaju dušu!

Starleta Teodora Balzak je pre mesec dana napustila rijaliti zbog pogoršanog zdravstvenog stanja, a sada je javnosti otkrila da se njen zdravstveni problem dodatno pogoršao. Teodora je izjavila da je dobila upalu štitne žlezde i da joj je stanje veoma loše, do te mere da više ne može ni da govori.

Teodora se nije osećala dobro tokom boravka u Beloj kući, te joj je produkcija omogućila da obavi kompletne analize. Rezultati analiza su bili loši, što je zahtevalo hitno napuštanje rijalitija radi lečenja van kuće.

- Dobila sam upalu štitne žlezde, imam temperaturu. Baš mi je loše, ne mogu ni da pričam uopšte - otkrila je Teodora.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Balzak

 

Starleta je otkrila da je pored upale štitne žlezde, otkriveno i da ima problema sa srcem, tahikardijom i nadbubrežnom žlezdom. Imala je i loše rezultate krvne slike, a dodatno je najavila da će biti podvrgnuta raznim ispitivanjima, uključujući i ultrazvuk stomaka.

Teodora je izjavila da je iza sebe imala četiri stresne godine, a trenutno se suočava sa ozbiljnim zdravstvenim komplikacijama koje uključuju i mogućnost otkazivanja bubrega. Dodatno, primećuje opadanje kose i oticanje glave i nogu.

Ona je, nakon napuštanja Elite, nastavila vezu sa Nikolom Bukilićem, a sada mu je posvetila objavu na Instagramu, koja je mnoge rastužila:

- Ljubavi, pobedićemo sve bolesti i tuge zajedno. U dobrom, kao i u lošem. Ti i ja sami do zvezda - napisala je Teodora, uz njihovu zajedničku fotografiju.

Foto: instagram.com/printscreen

Teodora Balzak, Instagram

BONUS VIDEO: