IVANU NE VOLIM NI DA ČUJEM IME: Goca Tržan opet oplela po bivšem mužu, pa otkrila JEDINU LEPU STVAR IZ PRVOG BRAKA!


IZVOR: Republika/D.L. - 03.01.2024 | 23:15


Poznata pevačica priznala da je u emotivnom smislu uletala iz greške u grešku.

Foto: ATAImages
IVANU NE VOLIM NI DA ČUJEM IME: Goca Tržan opet oplela po bivšem mužu, pa otkrila JEDINU LEPU STVAR IZ PRVOG BRAKA!

Pevačica Goca Tržan kaže da ne voli ni kad joj neko spomene ime bivšeg supruga Ivana Marinkovića, pa je otkrila da njihova ćerka Lena nema preterano blizak odnos s ocem.


- Nemam problem s prethodnim brakom sve dok mom bivšem ne pominjemo ime. Svi smo imali greške i pravimo greške u životu, to ništa nije sporno. Da se razumemo, nije on moja prva greška u emotivnom smislu. Bila je takođe jedna krupna greška pre njega i ja sam iz jedne greške uletela zapravo u istu grešku, ali je ona antipod, a antipodi su zapravo lice i naličje iste stvari - rekla je pevačica, pa dodala:


- Sve je to sada iza mene, a ono što mogu da kažem jeste da taj čovek, mislim na Marinkovića, nije dostojan deteta kao što je Lena. Naravno, brak s tim čovekom, kome ne volim da izgovorim ime, doneo mi je jednu divnu stvar, a to je moje dete i to će uvek tako biti.

 

Foto: RED TV Printscreen

Ivan Marinković sa drugom suprugom Jelenom ušao u "Elitu"


Podsećanja radi, Ivan Marinković, poznat kao bivši suprug pevačice Goce Tržan, odlučio je da se oslobodi etikete bivšeg muža i posveti se karijeri u rijaliti programima.

Nakon razvoda od popularne pevačice, Marinković je zakoračio u svet rijaliti programa, učestvujući u emisijama poput "Farme", "Parova" i nedavno "Zadruge 7 - Elita". Nedavno je sa sadašnjom suprugom Jelenom ušao u aktuelni rijaliti "Elita" na televiziji Pink.


Marinković je jednom prilikom otkrio da je bio veliki obožavalac Goce Tržan i da je imao priliku da je upozna kada je radio kao konobar u jednom beogradskom kafiću. 
Njihov susret se desio 2005. godine, kada je Goca često posećivala kafić, a interesantno je da je ona pokazala interesovanje za Ivana tako što je tražila njegov broj telefona od njihove zajedničke drugarice.

 

BONUS VIDEO: