NEMA ZAŠTIĆENIH! Sve mračne tajne zadrugara će isplivati na videlo, najavljeno RASKRINKAVANJE VEKA!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 27.09.2023 | 21:00


Otkriveno kada će mračne tajne zadrugara isplivati na videlo!

Foto: Shutterstok
NEMA ZAŠTIĆENIH! Sve mračne tajne zadrugara će isplivati na videlo, najavljeno RASKRINKAVANJE VEKA!

Osman Karić, nekadašnji voditelj "Amnezije" i otac bivšeg zadrugara Stefana Karića, najavio je raskrinkavanje učesnika "Elite" za ovaj četvrtak.

Foto: Tv Pink

Osman Karić

Naime, u njegovoj radio-emisiji koju drži na TikToku, a koja nosi naziv "Kralj Elite", gošća biće Jovana Novakov Šmizla.

- Sutra će mnoge tajne u vezi nekih bivših rijaliti igrača ugledati svetlost dana. Nema zaštićenih. Sutra vi pitate, Šmizla odgovara - najavio je Osman.

Foto: Instagram.com

Najava Osmana Karića

Podsetimo, Šmizla je trebalo da uđe u "Zadrugu 6" sa svojom tadašnjom prijateljicom Anom Ćurčić, ali joj je vrlo brzo okrenula leđa. Šmizla je potom iznela sav prljav veš o Ani i stala na stranu Zvezdana Slavnića, a kad je Ćurčićeva izašla iz rijalitija došlo je do kolapsa.

Njih dve su se žestoko posvađale tokom Aninog gostovanja u emisiji "Narod pita", a zasigurno će ovo Šmizlino gostovanje izazvati haos.

Foto: M. M./ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Kačavenda, Ana i Šmizla

Između ostalog, Šmizla je tada optužila Anu da je varala fudbalere Partizana i uzimala procenat, kao i da je iskoristila dečka svoje ćerke za malverzacije, o čemu je nedavno u "Eliti" pričala i Milena Kačavenda.

BONUS VIDEO: