ONI ĆE UMRETI ZAJEDNO: Uživo na Pinku otkriveni detalji ljubavi Ane Ćurčić i Ace Bulića!


IZVOR: Republika - 30.08.2023 | 19:15


Gledateljka se uključila u uživo program televizije Pink i otkrila detalje ljubavi Ane Ćurčić i Ace Bulića.

Foto: ST/Dragan Kadić
ONI ĆE UMRETI ZAJEDNO: Uživo na Pinku otkriveni detalji ljubavi Ane Ćurčić i Ace Bulića!

Sinoć je na televiziji Pink održana još jedna emisija "Narod pita", u kojoj su gostovali bivši učesnici šeste sezone "Zadruge", Žana Đorđević i Lepi Mića. Njih dvoje su dosta ratovali tokom programa, jer im se stavovi o pojedinim situacijama i osobama iz rijalitija nisu slagali, a jedna od glavnih tema za raspravu bila je upravo i Ana Ćurčić

Foto: ATA Images

Ana Ćurčić, Žana Đorđević i Aca Bulić

Pošto su njih dvoje dosta komentarisali Anin ljubavni život i odnos sa Zvezdanom Slavnićem, u jednom trenutku se uključila i gledateljka koje je iznela svoje mišljenje o ljubavi Ćurčiće i Ace Bulića, za koju smatra da je jedina prava emocija, koja će večno trajati. 

- Njena najveća ljubav je Aca Bulić i ona je i Zorici rekla da ga drži u nekom delu srca. Ja sam ih viđala sa 14 godina da se drže za ruke, vole. Ona je bila sa njim, zatrudnela je, ukrali su im dete. Ona je uvek imala podršku njegove majke, uvek. Ljubav Ace i Ane je sudbonosna, verovatno će umreti zajedno - govorila je gledateljka uživo u programu na televiziji Pink. 

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

 

https://www.youtube.com/watch?v=5SH_LKqK9_c&ab_channel=ZadrugaOfficial

 

Podsećamo, Aca je tokom Aninog učešća u "Zadruzi 6" bio njena najveća podrška, a iako su oboje pričali da između njih ne postoji ništa više od prijateljstva, ipak su par dana posle superfinalne noći uplovili u ljubavi odnos, što je šokiralo celu javnost, jer je Bulić pre toga pričao da je zauzet. Njih dvoje svoju ljubav i dalje održavaju, a Ana ne krije da joj je emocije prema Aci uvek bila posebna. 

Foto: ST/Nemanja Pančić, E-Stock

Ana Ćurčić i Aca Bulić

BONUS VIDEO: