ANĐELI RODITELJI DEFINITIVNO OKRENULI LEĐA: Saznajemo istinu o njenom susretu sa porodicom, sve je bilo predstava za javnost!


IZVOR: Republika/M. I. - 17.06.2023 | 19:30


Ne žele da čuju za nju zbog veze sa Zvezdanom, Anđela pokušala da zamaže oči svima!

Foto: Nikola Mutic/ATA Images/printscreen
ANĐELI RODITELJI DEFINITIVNO OKRENULI LEĐA: Saznajemo istinu o njenom susretu sa porodicom, sve je bilo predstava za javnost!

Anđela Đuričić napustila je Zadrugu 6 samo par dana pre velikog superfinala, nakon što je diskvalifikovana zbog brutalnog nasrtaja na Maju Marinković, koja ju je momentalno tužila.

Zajedno sa Zvezdanom Slavnićem, Anđela je odmah otišla u stan njegovog oca, Moke, koji od samog početka podržava njihovu vezu, a Đuričićeva je tada za domaće medije otkrila da su roditelji izuzetno ljuti na nju, ali da planira odlazak u Crnu Goru, kako bi sa njima porazgovarala.

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

 

Iako je dugo odlagala put, Anđela je napokon otišla u Crnu Goru, gde ju je sačekao brat, a niko nije znao šta se dešavalo posle, s obzirom da je mlada Crnogorka odmah nakon jednog dana bila u Beogradu, sa Zvezdanom.

Na društvenim mrežama se već uveliko spekuliše da Đuričićeva nije obavila taj dugo najavljivani razgovor sa roditeljima, te da su oni i dalje ljuti na nju, zbog čega je ona sutradan spakovala kofere i vratila se za Srbiju.

Kako Republika saznaje, istina je potpuno drugačija od onog što je Anđela plasirala i predstavila javnosti:

Foto: ATAImages, Printscreen

 

- Ne možemo da verujemo šta slušamo od nje, roditelji nisu želeli da je vide, brat ju je sačekao, samo da bi joj preneo poruku od njih, došla je u Crnu Goru samo na dan, da bi se slikala za Instagram i da bi se o tome pisalo. Samo pogledajte njene slike, valjda bi se slikala sa roditeljima, posle toliko meseci, koliko je samo kukala u Zadruzi da joj nedostaju. Sve je laž, ni dan-danas nisu izgladili odnose, oni ne žele da čuju za Zvezdana, a nju ne zanima niko, osim Slavnića - govori izvor za Republiku.

BONUS VIDEO: