Aleks RAZVALJUJE po imanju zbog Dejana, on je URNISAO uvredama: KUČKO, ODVRATNA SI MI! (VIDEO)


IZVOR: Melina GVERO - 18.05.2022 | 18:42


Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić su napravili haos u Beloj kući, izlomili pola imanja, pa se brutalno vređali.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
Aleks RAZVALJUJE po imanju zbog Dejana, on je URNISAO uvredama: KUČKO, ODVRATNA SI MI! (VIDEO)

Aleksandra Nikolić nakon maratonskih svađa s Dejanom Dragojevićem počela je da razbija po imanju, te su zadrugari poleteli da je spreče, a među njima je bio i Dragojević, koji ju je prethodno nazvao kučkom.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra lomi po imanju

Naime, Aleksandra i Dejan su prvo imali seks, a nakon toga su otišli na žurku, gde je izbila do sada neviđena svađa. U brutalnom sukobu Dragojević je urnisao starletu, koju je na kraju hteo da baci u bazen.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan nosi Aleks

- Ja ne mogu više da te molim da razgovaraš sa mnom. Ne mogu više da te molim, budi normalan. Nemoj da me dovodiš u neka stanja. Je l' ovo namerno radiš? Ti ćeš mene psihički da ubiješ. Šta je tvoj cilj? - pričala je Nikolićeva.

- Šta hoćeš, kučko, od mene? Moj cilj je bio da te iska*am, a sad paljba od mene. Odvratna si mi, hoćeš da me ubaciš u crveno. Hoćeš da naudim sebi zbog tebe, ali ti to neće uspeti - vređao je Dejan.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan hoće da ubaci Aleks u bazen

- Hajde da te vidim baš. Ajde, iskasapi se, pa ću i ja da uzmem staklo i da se izbodem. Je l' to hoćeš? Zbog čega ovo radiš? Hoćeš da te sada zadavim i izađem odavde - pretila je Aleksandra.

- Nemoj da se ku*čiš. Ako te kuliram, kuliram te. Nemoj da mi bacaš stvari, klošarko jedna. Aj marš od mene, napolju te svakako čekaju tvoji je*ači.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan gura Aleks u bazen

- Hoću kući da idem, ne mogu da izdržim ove situacije. Počinjem da te mrzim, a ti to u stvari i hoćeš. Ti si pravi klošar - besnela je Aleks.

- Šta hoćeš od klošara? Idi od klošara, biće ti lakše. Potvrdila si sumnje i ostavi me. Koji ću ti ku*ac? - urlao je Dejan.

- Ti sebe uzdižeš, a mene spuštaš. Celu noć idem za tobom, a ne znam zbog čega se svađamo. Šta hoćeš od mene, pijanduro jedna?

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan i Aleks svađa

- Pijanduro? Je l' si tako momcima govorila da su narkomani? Pošto znam da su te samo takvi i ka*ali. Ako ja probijem blokadu nervoze, neće biti dobro. Ne prelazi granicu moje mirnoće i nemoj da me grizeš. Nema šta da pričamo ti i ja - besan je bio Dejan.

Nakon toga Dejan je zgrabio Aleks i počeo da je nosi ka bazenu, pa nekoliko puta zamahnuo, kao da će da je ubaci u vodu. Zadrugari su ih smirili, a oni su nastavili da se ganjaju po dvorištu Bele kuće.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

 

Udaću se za Cara u krvavoj venčanici

Kako se sprema dugo iščekivan vikend, kada će se u "Zadruzi 5" desiti dva venčanja, jedno između Dalile Dragojević i Filipa Cara i drugo između Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića, odnosi među budućim mladencima su nikad gori. Naime, Dalila i Filip su u svađi rekli jedno drugome mnoge uvrede koje su se odnosile na svadbu koja predstoji.

- Nemoj da venčanica u kojoj se budem udavala za tebe bude krvava, nemoj da se sprdaš sa mnom. Nisam ja više neko ko može da trpi neke stvari - pretila je Dalila Caru, koji jedva čeka da je ugleda u belom.

S druge strane, Dalila Dragojević i Filip Car celi dan su imali svađe i prepirke, a kako se približavala noć, tenzije su popustile, pa su svoje ljubavno pomirenje proslavili žestokom vrelom akcijom u sobi za izolaciju.

BONUS VIDEO