MILJANA KULIĆ OBJAVILA SNIMAK SA IVANOM MARINKOVIĆEM? Dok maloletni sin Željko spava po kafanama, majka se ljubaviše! (FOTO)


IZVOR: Republika - 01.01.2022 | 17:30


Miljana Kulić šokirala je svoje pratioce na Instagram profilu snimkom, a jedan detalj ju je odao da se nalazi u društvu Ivana Marinkovića.

Foto: Srpski telegraf
MILJANA KULIĆ OBJAVILA SNIMAK SA IVANOM MARINKOVIĆEM? Dok maloletni sin Željko spava po kafanama, majka se ljubaviše! (FOTO)

Bivša zadrugarka koja je diskvalifikovana zbog svog divljačkog ponašanja Miljana Kulić, objavila je na Instagram profilu snimak sa njenim bivšim momkom i ocem njenog deteta, Ivanom Marinkovićem. Dosta se spekulisalo prethodnih dana da su se Miljana i Ivan videli, mediji su spekulisali da je Marinković odlučio da poseti svog sina nakon toliko godina odsustva, a sada je definitivno da su se njih dvojica videli. 

 

 

Naime, na Miljaninog Instagram profilu osvanuo je snimak na kom je ona snimala ruke muškarca, a potom kadar preusmerila na svog sina Željka Kulića, koji je spavao u kafani već uveliko, što i nije toliko primerno, s toga, nemojte slediti njihovo ponašanje. Pored snimka, Miljana je svog sina uporedila sa Ivanom, pa istakla da obojica imaju istu crtu da zaspe u kafani. 

- Spava po kafanama... Samo je on trezan. Ivan Marinković - napisala je Miljana. 

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić i Ivan Marinković

Ono što je razotrkilo Miljanu i Ivana jeste fotografija Marinkovića koju je objavio na Instagram profilu, na kojoj se mogu uporediti prsti i sat koji je nosio tokom posete sinu. 

 

 

BONUS VIDEO: