BABA VIKTORIJE ZATEKLA SVEŠTENIKA MRTVOG PIJANOG U GAĆAMA SA NJENIM RANCEM I SUKNJOM: Posetili smo selo u kom je đavo u mantiji UNIŠTIO život zadrugarke!(VIDEO)


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 21.09.2021 | 20:06


Selo Pločica nalazi se nedaleko od Kovina, a baš tu sveštenik Milovan Đokić obeščastio je i silovao maloletnu Viktoriju Mitrović, koja je smogla snage i ispričala kroz kakav je pakao prošla.

Foto: republika.rs/printscreen twiter

Baba Viktorije Mitrović otkrila šta je otkrila u sveštenikovoj kući

Zadrugarka Viktorija Mitrović izazvala je veliku pažnju naroda ulaskom u rijaliti ,,Zadruga 5", a pogotovu onog trenutka kada je ispričala svoju potresnu životnu priču o silovanju sveštenika Milovana Đokića (58) dok je ona imala svega 12. godina. 

Javnost je ostala šokirana ovim činom, a mi smo odlučili da posetimo selo Pločica odakle Viktorija i dolazi. Posetili smo crkvu gde je Viktorija silovana, a potom smo se uputili ka njenoj porodičnoj kući, gde nas je sačekala njena baka Ragina Savić. 

Regina je grcajući u suzama pričala o monstruoznom činu koji je svešteno lice učinilo nad njenom tada maloletnom unukom, zbog čega cela porodica i danas pati. Zatekli smo i Viktorijinu ćerku, koja nas je oduševila svojim ponašanjem, a sve vreme pričala je pozitivno o mami, vikajući po kući da jedva čeka da se vrati. 

 

 

Regina nam je prokomentarisala i otrkila jezive detalje koje je sveštenik Milovan Đokić radio Viktoriji

- On je njoj kupio suknju i stavio joj u ranac, uzeo joj je ranac i držao u kući. Tako je pokušavao da je namami kod njega, verujte mi, ja sada kada se setim tih slika nije mi dobro. Kada sam utrčala u njegovu kuću i zatekla ga na podu, pijanog i u donjem vešu, a pored njega otvoren ranac sa suknjom. Viktorija se mnogo povukla posle toga, jedva je počela da priča. Suprug i ja smo otišli i pokrenuli sve šta treba, prijavili smo ga. Pokrenuta je i peticija protiv njega, ali malo ko je bio za to da bude proteran iz sela ovde, to je strašno - priča Regina za portal Republika.rs.

Celu ispovest Viktorijine babe pogledajte u našem video snimku koji se nalazi na početku teksta.