VIN DIZEL OPTUŽEN ZA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE: Asistentkinja iznela jezive detalje iz noći u kojoj je proživela PAKAO!


IZVOR: Republika/A.N. - 21.12.2023 | 23:20


Bivša asistentkinja glumca Vina Dizela nedavno je podnela tužbu tvrdeći da ju je glumac seksualno napao!

Foto: Instagram.com
VIN DIZEL OPTUŽEN ZA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE: Asistentkinja iznela jezive detalje iz noći u kojoj je proživela PAKAO!

Bivša asistentkinja glumca Vina Dizela, Asta Džonason, nedavno je podnela tužbu tvrdeći da ju je glumac seksualno napao u hotelu St. Regis u Atlanti. U tužbi su navedeni jezivi detalji koji su privukli pažnju medija i javnosti.

Asta Džonason je ispričala da ju je Vin Dizel pozvao u svoj apartman nakon povratka iz kluba sa hostesama. Nakon što su ostale žene otišle, Dizel je navodno zgrabio Astu za zglobove ruku i povukao ju je na krevet, ignorišući njene molbe da prestane. Tužba dalje navodi da je Dizel dodirivao i ljubio njene grudi, a potom je prešao na još intimnije postupke, uzrokujući prestravljenost i osećaj nemoći kod Asta.

Asta Džonason je u vreme napada radila u Dizelovoj kompaniji "One Race", gde joj je bio zadatak da organizuje zabave, prati glumca na prijemima i brine se da bude u njegovoj "blizini" prilikom fotografisanja sa drugim ženama. Ona tvrdi da je, nakon napada, otpuštena samo nekoliko sati kasnije, što dodatno baca senku sumnje na okolnosti njenog otkaza.

 

 

U tužbi koja je podneta sudu u Los Anđelesu, Džonason optužuje glumca za polnu diskriminaciju, namerno nanošenje emocionalnog stresa, neprijateljsko radno okruženje, nezakoniti otkaz i odmazdu. Dodatno, ona navodi da je doživela i da i dalje trpi poniženje, emocionalnu patnju, mentalnu i fizičku bol i nelagodnost. Važno je napomenuti da je ohrabrila pokret "MeToo Speak Out Act", a njen cilj je pravda i povratak slobode.

Ova tužba protiv Vina Dizela izazvala je veliku pažnju javnosti, posebno u kontekstu pokreta #MeToo i borbe za pravdu žrtava seksualnog zlostavljanja. Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i kakav će ishod imati ova tužba koja je potresla javnost.

BONUS VIDEO: