LAZUKIĆ POČEO DA GOSTUJE PO EMISIJAMA: Stigao kod Marića i evo šta je rekao o Nataši!


IZVOR: Republika - 19.04.2018 | 09:07


Nova medijska ličnost, očigledno, je postao Luka Lazukić nakon optužbi njegove supruge Nataše Bekvalac da ju je pretukao. Lazukić je najpre počeo da daje izjave za medije, a danas je imao i svoje prvo gostovanje na televiziji "Happy".

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Luka Lazukić u emisiji kod Milomira Marića

Lazukića je u jutarnjem programu ugostio Milomir Marić koji mu se obratio rečima:

- Odakle ti dolaziš?! Ti si iz svog stana proteran.

Lazukić se na to nasmejao, i odgovorio:

- Kod prijatelja sam. Odatle dolazim.

Foto: instagram.com/bekvalceva

Tvrdi da nije povredio suprugu... Nataša i Luka

Luka je zatim govorio o svojoj izjavi vezanoj za podlive na telu svoje supruge za koje je kazao da su posledica anticelulit masaže, za koju tvrdi da ju je jedan medij izvrnuo:

- Moju izjavu vezano za masažu su potpuno izvrnuli - izjavio je Lazukić koji je sada dodao da Nataša jedan dan nije imala podlive, drugog dana ih ima.

- To će utvrditi sud. Prvi dan ima podlive, drugi nema, treći dan opet ima, četvrti nema - izjavio je Lazukić u emsiji kod Irine Vukotić i Milomira Marića.

Foto: instagram.com/bekvalceva

Nataša podnela zahtev za razvod... Bekvalčeva i Lazukić

Podsećanja radi, Nataša Bekvalac, pojavila se u subotu 14. aprila u Urgentnom centru tvrdeći da ju je suprug pretukao i žaleći se na povrede  glave. Nakon toga slučaj je prijavila policiji, a u toku jučerašnjeg dana podnela je i zahtev za razvod braka. Lazukić je saslušan u policji, ali je pušten da se brani sa slobode.