KRIŠOM SAM BEŽAO DA SE ŽENIM! Acko Nezirović šokirao pričom o braku, pa pomenuo i oca! (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 28.01.2024 | 09:00


Moj otac se ženio 13 puta. Moja pokojna baba se udala sa 13 godina, ali to je sve bilo nešto kao da ste još uvek dete!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić
KRIŠOM SAM BEŽAO DA SE ŽENIM! Acko Nezirović šokirao pričom o braku, pa pomenuo i oca! (FOTO)

Pevač Acko Nezirović otkrio je detalje i svojoj prošlosti i braku, a potom sve iznenadio činjenicom da se njegov otac ženio čak 13 puta, a da je on nekoliko puta bežao da se ženi krišom, te i da je imao više brakova nego što je većini poznato. Kako je objasnio, njegova baka takođe je stala na ludi kamen kad je bila vrlo mlada. 

- Moj otac se ženio 13 puta. Moja pokojna baba se udala sa 13 godina, ali to je sve bilo nešto kao da ste još uvek dete. Oni su sa Kosova i Metohije. Kada je otac upoznao majku, to je bilo 1959. godine, onda se rodio moj brat, pa ja. Ja sam se ženio dva puta profesionalno, odnosno registrovano, a o ovim neregistrovanim brakovima nećemo još uvek javno! To je svakako jedna interesantna priča - priznao je Acko jednom prilikom za medije, pa je dodao: 

Foto: youtube.com/Red TV

Acko Nezirović

 

- Sve su moje veze dugo trajale i bile su sa mnogo ljubavi. Tip sam osobe koja kada voli mnogo, a znam da volim mnogo, onda tražim da mi se mnogo i uzvrati. Ja kidam da to traje što duže, ali kada vidiš da to ne može onda to pukne. 

Ipak, Acko kaže da će možda biti 'treća sreća' kada je brak u pitanju.

- Imam samo starijeg brata 11 meseci. Prvi brat koji se rodio je preminuo ubrzo nakon rođenja. I brat mi se ženio takođe dva puta kao i ja. Ja se nadam da će treća sreća da bude uspešna. To mi jedna komšinica stalno govori. 'Treća je Acko prava', kaže mi. Šta ja znam, možda će tako i biti. Iako nebude, nije meni problem da se oženim - rekao je za Blic pevač jednom prilikom. 

BONUS VIDEO: