TANJA SAVIĆ ODBILA PRIJOVIĆKU! Pevačica ispalila koleginicu zbog svoje tezge, PARE joj bitnije od PRIJATELJSTVA!


IZVOR: Republika - 05.12.2023 | 14:40


Tanja Savić nije želela da nastupa sa Aleksandrom Prijović!

Foto: ST/Nikola Mutić/Vladimir Lukic
TANJA SAVIĆ ODBILA PRIJOVIĆKU! Pevačica ispalila koleginicu zbog svoje tezge, PARE joj bitnije od PRIJATELJSTVA!

Pevačica Aleksandra Prijović sinoć je održala četvrti po redu koncert u Areni Zagreb i napravila spektakl kakav se ne pamti. Kako je najavila na samom početku koncerta, veče je bilo posebno, a popularna pevačica imala je čak četiri specijalna gosta. Prvo je sa njom zapevao Saša Matić, potom Nataša Bekvalac, a pred sam kraj i hrvatska pop zvezda Jelena Rozga, a onda se na sceni pojavila i Lepa Brena. Međutim, iako je bila pozvana Tanja Savić je odbila Priju.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović

Naime, Prijovićka je želea da i Tanja zapeva u Areni Zagreb, međutim to se nije desilo, budući da Savićeva nije prihvatila poziv. 

Foto: Republika

Tanja Savić

- Mnogo mi je žao što nisam mogla da budem Aleksandrin gost. Imala sam zakazane koncerte, ali znam da me publika voli i hvala im na tome - rekla je Tanja Savić za "Informer".

Na društvenim mrežama Tanju su bukvalno razapeli, zato što je odbila Priju.

- "Baš mislim da ti je stvarno žao", "Tanja je samo ljubomorna", "Šta će žena bitnije su joj pare od prijateljstva", "Ako je imala zakazano šta će, možda je uzela i pare unapred" - bili su samo neki od komentara.

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Tanja Savić sa novim dečkom

Podsetimo, Prija i Brena su zajedno nastupale i na drugom koncertu mlade pevačice u Štark Areni. Tada su obe zaplakale dok su izvodile pesmu "Poželi sreću drugima", a Prija nije krila da za mnoge stvari pita Brenu.