DVE GODINE OD SMRTI MARINKA ROKVIĆA: Supruga Slavica se SLOMILA od tuge, njene reči SEKU POPUT ŽILETA (FOTO)


IZVOR: P. R. - 06.11.2023 | 10:20


Tuga ne jenjava!

Foto: ST/N. MANDIĆ
DVE GODINE OD SMRTI MARINKA ROKVIĆA: Supruga Slavica se SLOMILA od tuge, njene reči SEKU POPUT ŽILETA (FOTO)

Danas se navršava tačno dve godine od smrti proslavljenog pevača narodne muzike Marinka Rokvića, čije je ime ostalo zauvek urezano u srca njegovih poštovalaca širom regiona, ali i porodice, koja se i dalje bori za tragičnom gubitkom koji ih je obeležio do kraja života.

Naime, njegova supruga Slavica oglasila se na društvenim mrežama povodom ovog tužne godišnjice, a kao i mnogi koji su izgubili voljenu osobu, ona se suočava sa teškoćom zaborava.

- Sve dok pamet služi, lako je sačuvati sećanja. A zaborav? Zaborav je težak, prosto nemoguć jer neprestano tečeš mojim venama. Nedostajanje - napisala je Slavica uz njihovu zajedničku fotografiju.

 

 

Podsećenja radi, Marinko Rokvić preminuo je u 68. godini nakon borbe sa teškom bolešću. Ostavio je iza sebe na desetine hitova, brojne nagrade i veliki broj poštovalaca. Međutim, ono najvrednije što je ostavio su njegova supruga Slavica i njihovi sinovi Nikola i Marko, koji su nastavili očevim stopama i postali uspešni muzičari. Osim njih, Marinko je iz jedne vanbračne veze dobio i sina Daria, koji gaji vrlo blizak i prijateljski odnos sa svojom polubraćom. 

BONUS VIDEO: