TROSTRUKO SLAVLJE U ARENI! Acu Lukasa POJELA trema pred premijeru filma "Pokidan" (VIDEO)


IZVOR: O. B. / B. P. M. - 03.11.2023 | 20:35


Folker se nada da će se publici dopasti film koji je urađen po motivima iz njegovog života!

Foto: ST/Dragan Kadić
TROSTRUKO SLAVLJE U ARENI! Acu Lukasa POJELA trema pred premijeru filma "Pokidan" (VIDEO)

Folker Aca Lukas večeras ima tri razloga za slavlje. Danas mu je 55. rođendan, a u Areni se odigrava premijera njegovog filma "Pokidan", nakon čega će održati koncert. Aca je za Republiku priznao da ima tremu pred prikazivanje filma.

- Koncert mi ne pravi uzbuđenje niti imam tremu, ali premijera filma me raduje i imam tremu. Hoću da vidim kako to izgleda kada se emituje film u Areni. Opet moram da kažem ovde nema Ace Lukasa, ovo je film samo po motivima iz mog života - izjavio je folker.

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Lukas

On je otkrio da mu je sinoć u ponoć rođendan prva čestitala ćerkica Viktorija.

- Bila je sinoć kod mene i tako je skočila oko 12 i čestitala mi rođendan, setila se. Sebi nisam ništa poželeo jer ja ne želim ja ostvarujem sve što mi padne na pamet. Moj sin ne glumi u ovom filmu, jer nije glumac - istakao je on.

Aca je siguran da će njegov film biti dobro primljen kod publike.

- Lepo mi je, film sam gledao, siguran sam da će da izazove dobre reakcije. Valjda zato što mi je prvi film, imam veću tremu vezanu za film nego za koncert! - bio je iskren pevač, pa dodao:

- Nakon ovoga imam u planu samo da pravim mnogo drugačije koncerte nego do sada. Sve ostalo sam ostvario - rekao je on za Republiku.

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Lukas

BONUS VIDEO: