CELA PORODICA ĐOGANI IŠČEKUJU LUNIN POROĐAJ: Isplivale najnovije informacije iz bolnice!


IZVOR: Republika/A.N. - 03.10.2023 | 19:55


Bivša rijaliti učesnica sutra treba na svet da donese drugo dete, koje će se zvati Lana.

Foto: printscreen
CELA PORODICA ĐOGANI IŠČEKUJU LUNIN POROĐAJ: Isplivale najnovije informacije iz bolnice!

Luna Đogani jutros je, u utorak 3. oktobra otišla u porodilište gde će carskim rezom na svet doneti drugo dete, ćerkicu kojoj će partner Marko Miljković i ona dati ime Lana. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Luna Đogan i Marko Miljković


- Luna je stigla u porodiliste, spremna je za porođaj! Carski rez je zakazan za sutra. Luna nema tremu, ne plaši se carskog reza, sve je to već jednom prošla... - otkrio je izvor za Pink, pa dodao:

- Cela porodica Đogani je jako uzbuđena i jedva čekaju momenat kada će mala Lana doći na svet - dodao je izvor. 

Podsećanja radi, pobednica druge sezone "Zadruge" i pevačica Luna Đogani uskoro treba da se porodi i na svet donese devojčicu kojoj je mlada mama sa svojim partnerom Markom Miljkovićem već izabrala ime Lana za svoju novu naslednicu, a sada je svoje pratioce obavestila da se spakovala za porodilište i pokazala šta je sve ponela.

- Ovo mi je poslednji dan kod kuće! Spremila sam se za odlazak u porodilište, ovo mi je drugi put, pa znam malo bolje šta treba. Ponela sam dve spavaćice, udobne su, ne stežu mu i nije mi naporno, biću samo u krevetu. Jedan bademantil, tri para čarapa, jer mislim da će mi biti hladno - kazala je Luna Đogani na snimku, te nastavila da pokazuje šta je sve spremila za porodlište.

Foto: tiktok.com/lunadjomi

Luna Đogani

BONUS VIDEO: