OGLASILA SE ZORANA SIKTER! Pevačica zatečena nakon skandalozne zabrane naših pevača da pevaju u Hrvatskoj!


IZVOR: Melina GVERO - 23.02.2023 | 11:53


Iako je istakla da nije imala ovakvih problema do sada, Zorana Mićanović nije krila da ju je ova vest zatekla.

Foto: Republika
OGLASILA SE ZORANA SIKTER! Pevačica zatečena nakon skandalozne zabrane naših pevača da pevaju u Hrvatskoj!

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da su naši pevači Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba, Duško Kuliš i mlada Zorana Mićanović zabranjeni u hrvatskom gradu Puli, i to odlukom tamošnjeg gradonačelnika FIlipa Zoričića, koji je kao razlog istakao da želi da "sačuva identitet građanske, evropske i mediteranske Pule".

Ovim povodom pozvali smo mladu pevačicu, inače nekadašnju učesnicu "Zvezde Granda", Zoranu Mićanović, koja se proslavila hitom "Sikter", jer je i ona trebala da bude deo manifestacije koje je organizovala organizacija "Hiljadarka". Kako nam je otkrila, i nju je ova vest zatekla, te da je ovo prvi put da se susreće sa ovakvim problemom u susednoj nam državi.

- Javila su mi organizatori za promenu, malo su me zatekli, ali su mi rekli da je nastup samo premešten u drugi grad, a da sve ostalo stoji kako nam je i rečeno ranije. Navodno, to je bila odluka gradonačelnika grada, koji očigledno na to ima pravo. Ja redovno nastupam u Hrvatskoj i nikada nisam imala bilo kakav problem - izjavila je Mićanovićeva za Republiku.

Foto: printscreen/HRT

Filip Zoričić, gradonačelnik Pule

BONUS VIDEO: