Nikolina Pišek pred BANKROTOM? Voditeljka u DUGOVIMA do guše, na njoj nakit od oko 60.000 EVRA, planira sve da proda da se izvuče?!


IZVOR: Republika - 01.07.2022 | 20:58


Nikolina Pišek u finansijskim problemima.

Foto: ATA Images
Nikolina Pišek pred BANKROTOM? Voditeljka u DUGOVIMA do guše, na njoj nakit od oko 60.000 EVRA, planira sve da proda da se izvuče?!

Voditeljka Nikolina Pišek koja je iznenada izgubila supruga Vidoja Ristović našla se usred finansijske krize o čemu se priča nedeljama unazad, a ona kako se navodi traži način da se iz svega, pa se čak razmišlja i da proda sav skupoceni nakit koji ima kako i vratila se dugove, prenosi Pink.

Foto: ATA Images

Nikolina Pišek

Naime, ona je prestala da radi pre devet godina kada se udala za Vidoja Ristovića, a koji joj je obezbeđivao lagodan život. Međutim, kako je on iznenada preminuo u svojoj 44. godini, ona se našla u nebranom grožđu.

Nikolina inače, na sebi uvek ima narukvicu marke ''Kartijer'', vrednu 45.600 evra, dok na vratu nosi ogrlicu i Tifani privezak od 6.650 evra, kao i skupoceni verenički prsten.

Foto: printscreen/cartier

Nikolina Pišek narukvica

Podsetimo, Vidoje i Nikolina su pre dve godine iznajmili vilu u Hrvatskoj iz koje im je, kako su prijavili policiji, nestali satovi i nakit u vrednosti od skoro 267.000 evra. Ipak, i pored svega toga su uspeli da kupe pametnu vilu na kredit koji su podigli iz jedne banke u Austriji, kao i od jednog advokatskog društva iz Zagreba. Naime, oni su uzeli dve pozajmice od po 400.000 evra, a za to imaju i hipoteku.

Foto: ATA Images

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović

Kako se dalje navodi, Nikolina mora da otplaćuje rate koje su vrtoglavo visoke, a kako se kuća nije vodila na Vidoja već na nju, neće biti predmet podele imovidne. Kasnije se saznalo da je vlasnik ostatka imovine Vidojev otac Miša Grof, koji nije u dobrim odnosima sa svojom snajom.

Da li će Pišekova preseći i skinuti sve sa sebe i prodati kako bi se izvukla iz dugova, ili će naći drugi način, ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO: