DUŠKO TOŠIĆ PROGOVORIO O JELENI KARLEUŠI: Fudbaler otkrio da li i dalje živi sa SUPURGOM i ćerkama na Dedinju! (FOTO)


IZVOR: Republika - 13.12.2021 | 15:49


Duško Tošić jasno je svima pokazao na Instagramu u kakvom je odnosu sa Jelenom Karleušom i da li i dalje žive zajedno.

Foto: Instagram.com
DUŠKO TOŠIĆ PROGOVORIO O JELENI KARLEUŠI: Fudbaler otkrio da li i dalje živi sa SUPURGOM i ćerkama na Dedinju! (FOTO)

 

Estradni bračni par Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić oduvek su bili na meti beogradskih tračeva da ruže u njihovom braku ne cvetaju, zbog čega se pevačica skoro nikada nije potresala, bar javno nije pokazivala da joj se bilo koja bora pojavila zbog tog problema. Karleuša je nekoliko puta javno pričala o braku, te je uvek isticala da je njena porodica na okupu. 

 

 

Poznato je da Tošić trenutno igra za turski fudbalski klub ,,Kasimpaša", kao i to da je jedan od najplaćenijih srpskih fudbalera u svetu. Pre prelaska u tursku ekipu, Duško je igrao u Kini utakmice, a tada mu je trener bio sadašnji selektor Srbije Dragan Stojković Piksi. Baš zbog toga, Duško vrlo često nije kod kuće, već na raznim pripremama koje se održavaju širom sveta, ali svaki trenutak slobodnog vremena se trudi da bude sa ćerkicama Atinom i Nikom,  koje je dobio tokom braka sa Jelenom. 

 

 

Kako se dugo spekulisalo da li Jelena i Duško žive zajedno, fotografijom na društvenoj mreži zgodni fudbaler otkrio je istinu. Naime, na Instagram storiju objavio je fotografiju direktno sa Dedinja, iz porodične vile, a svojim mnogobrojnim pratiocima pokazao je kako izgleda zimska čarolija u njegovom dvorištu. 

Foto: Instagram.com

Duško Tošić kuća

 

Izgleda da su se sve spekulacije o odnosu Jelene i Duška razrešire, a po fotografiji se može zaključiti da njih dvoje i dalje žive zajedno. 

BONUS VIDEO: