KARLEUŠA PONOVO UDARILA NA MUŠKARCE: Svi misle da je ove BRUTALNE REČI uputila Dušku Tošiću! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.04.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica šokirala pratioce na društvenoj mreži Instagram!

KARLEUŠA PONOVO UDARILA NA MUŠKARCE: Svi misle da je ove BRUTALNE REČI uputila Dušku Tošiću! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images/Antonio Ahel

Muzička zvezda Jelena Karleuša poznata je i po svom brikom jeziku, a često publiku šokira izjavama i objavama. Njena poslednja objava na društvenoj mreži Instagram bila je prozivka upućena muškom rodu, a mnogi su posumnjali da je potkačila svog supruga Duška Tošića.

- Iza svakog uspešnog muškarca stoji jaka žena. Iza svake uspešne žene stoji muškarac koji joj jako smeta - napisala je Jelena, te dodala tag "citati Jelene Karleuše".

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jelene Karleuše

Nedavno je Jelena odgovorila Vesni Zmijanac, koja ju je nahvalila, te poručila da mnogi muškarci treba da se ugledaju na nju zbog hrabrosti. I tada je Karleuša potkačila muški rod.

- Hvala ti, Vesna... Mnogo mi znače tvoje reči. Ponosna sam što to govoriš ti, velika Vesna Zmijanac, legenda, pevačica i ljudina - započela je Karleuša.

- Šta da kažem na ovo, da, ja sam se pored skoro svih muškaraca u svom životu nažalost naučila da budem ono što nikada nisu bili. Vaspitala me je jaka žena, koja mi je više puta u životu rekla: "GLAVU GORE", nego "JEDI". Uostalom, i majka me je zvala "SINE" - nastavila je Jelena, pa otvorila dušu i udarila na muškarce:

- Nikad sebe nisam doživljavala kao hrabru. To sam jednostavno ja. Muškarci da se ugledaju na mene? Teško. O muškarcima imam loše mišljenje i treba ih koristiti samo za oplodnju i pomeranje teških predmeta. Počinje era jakih žena, kojima muškarci nisu potrebni za opstanak, za samopouzdanje i sreću. Na ispitu hrabrosti, bar u mom slučaju, su pali apsolutno svi - zaključila je ona.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Duško Tošić, Jelena Karleuša

Inače, Karleuša je nedavno šokirala javnost priznanjem da je, kako je navela, Duško Tošić od nje tražio da se ubije kad su u javnost isplivale njene eksplicitne fotografije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Neškić

09.04.2024 09:15

Kakav si ti lik, skini se još malo, pa ko bi vileo da te ima za ženu. Pogledaj klp gde pevaš ogledalce,neumeš da pričaš,bruka za ženki rod,fuj