MARINKO ROKVIĆ BIO MEDICINSKI FENOMEN, ODAVNO JE TREBAO DA BUDE U POSTELJI: Otkriveni detalji medicinskih rezultata, a evo šta je uradio pred SMRT! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 27.11.2021 | 09:50


Nikola Rokvić otkrio je manje poznat detalj o njegovom preminulom ocu Marinku Rokviću, koji je pred njegovu smrt imao i poslednji koncert.

Foto: ST/N. MANDIĆ
MARINKO ROKVIĆ BIO MEDICINSKI FENOMEN, ODAVNO JE TREBAO DA BUDE U POSTELJI: Otkriveni detalji medicinskih rezultata, a evo šta je uradio pred SMRT! (VIDEO)

Pevač Nikola Rokvić na Instagram profilu objavio je fotografiju sa preminulim ocem Marinkom Rokvićem, pa je u opisu profila otkrio do sada nepoznate detalje o njegovoj bolesti. Naime, poznato je da je Marinko preminuo iznenada nakon duge i teške bolesti od raka pankreasa. 

 

 

Marinko je sahranjen u pratnji prijatelja, porodice i mnogobrojnih kolega na večni počinak na Novom bežanijskom groblju. Marinko je prošle godine u novembru mesecu otkrio da ga je snašla opaka bolest, ali je on odlučio da se o tome u javnosti ne priča, što je njegova porodica ispoštovala i nisu nikome pričali o tim nedaćama koje su tada zadesile pevača. 

 

 

Nikola je sada ispričao šta se desilo samo nekoliko meseci ranije. Naime, poslednji koncert koji je Marinko održao u Somboru, bio je sa njegova dva sina Markom i Nikolom. Nikola se prisetio i da su doktori tada bili u šoku da je Marinko sa toliko lošim rezultatima uopšte mogao da hoda, a on je u punom sjaju održao koncert, kako NIkola priča, pred 10. 000 ljudi.

 

 

- 26.jun 2021. godine. Ko bi rekao da ćeš poslednji koncert imati sa svoja dva sina! Znam koliko si se radovao nastupu u prelepom Somboru! Dan ranije majka je nosila tvoje rezultate kod doktora, a doktor je pitao da li ovaj čovek može da hoda? A ti si ljubavi moja, održao koncert pred 10. 000 ljudi kao u najbolje dane… Kakva snaga i koja volja za životom! Hvala ti na svemu što si nam pružio i ostavio u amanet! Sijaj u večnosti! - napisao je Nikola Rokvić. 

 

 

BONUS VIDEO: