ANA BEKUTA PROGOVORILA O MRKI: Pevačica otkrila da li je njen voljeni ŽIVOTNO UGROŽEN! (FOTO)


IZVOR: Republika - 04.11.2021 | 12:09


Ana Bekuta dala je izjavu za medije povodom situacije koja se desila sa njenim Milutinom Mrkom, kada ju je emisija ,,Paparaco lov" ulovila kod bolnice na Dedinju.

Foto: Privatna arhiva

Ana Bekuta i Mrka

 

Pevačica Ana Bekuta oglasila se povodom dramatične situacije sa njenim voljenim Mrkom. Naime, kako su mediji pisali, Mrkonjića je pevačica smestila u bolnicu zbog njegovog zdravlja, a sada je Ana odlučila da se oglasi i otkrije istinu koja se krije iza svega toga. 

Ekipa ,,Paparaco lova" uhvatila je Anu kako uvodi u bolnicu Mrku na Dedinju, zbog čega se povela polemika šta se zapravo desilo. Pevačica je sada dala izjavu za medije i otkrila da li je Mrka životno ugrožen.

Foto: Promo foto

Ana Bekuta pevačica

 

Poštovani predstavnici medija, Milutin je dobro. Proteklih nekoliko dana proveo je u bolnici, a juče je dobio pejsmejker. Procedura je prošla u najboljem redu i on se oporavlja. Zaista nema potrebe za panikom i senzacionalizmom. Hvala svima na iskrenoj brizi i od srca vas molim da poštujete privatnost Milutina Mrkonjića i porodice. Kada budemo imali neke novosti, javićemo vam. Takođe, molimo da se za pitanja obratite na ovaj mail te da me ne pozivate na telefon - poručila je Ana.