URAGANKE TESTIRANE NA KORONAVIRUS! Evo šta se dešava pred nastup srpskih predstavnica!


IZVOR: Republika.rs - 20.05.2021 | 18:41


Nakon vesti da su pojedini učesnici "Evrovizije" pozitivni na koronavirus, mnogi su se zabrinuli da se takmičenje neće nastaviti.

Foto: youtube.com/ Eurovision Song Contest

Uraganke spremne

Nakon vesti da u finalu neće nastupati član  grupe "Dadi og Gagnamagnid", koji predstavlja Island na "Evroviziji", kao i predstavnik Holandije na pomenutom takmičenju pozitivan na korona virus, oglasila se PR služba srpskih predstavnica "Hurricane":

- Devojke se osećaju sjajno. Euforične su jako, malo su pod tremom, ali to je ona trema koja je pozitivna i uvek dobrodošla. Spremne su za nastup, ceo tim je uz njih. Pre neki dan im je kao podrška došla Marija Šerifović, a danas im se pridružio i Nemanja Antonić, koji je pisao muziku za pesmu. Takođe, u Roterdamu sa devojkama je kao podrška i Darko Dimitrov, koji je sa Nemanjom radio muziku za "Loco Loco". Ono što znam je da one jedva čekaju da izađu na scenu i sigurna sam da će dati sve od sebe da zablistaju - rekla je Ana Antonić, PR menadžer grupe, piše Blic.rs

Kada je u pitanju zdravstveno stanje devojaka, Ana je otkrila da su devojke odlično i da se sve delegacije testiraju na 48 sati na koronavirus, a da u Areni moraju da menjaju maske na svakih sat i po vremena.