CEO SVET ĆE ČUTI ISTINU! Predsednik Vučić govori o gorućim temama u Srbiji i otkriva Kurtijeve prljave planove!


IZVOR: Republika - 30.07.2022 | 10:03


Ministar spoljnjih polsova Nikola Selaković nakon završetka sednice Predsedništva SNS saopštio da će se Vučić obratiti tokom sutrašnjeg dana.

Foto: TV Pink
CEO SVET ĆE ČUTI ISTINU! Predsednik Vučić govori o gorućim temama u Srbiji i otkriva Kurtijeve prljave planove!

Predsednik Srbije Alekasandar Vučić sastaće se danas sa predstavnicima Srba sa KiM, kako bi razgovarali o onome što sledi od režima Prištine i Aljbina Kurtija.

Ovu informaciju saopštio je ministar spoljnih poslova Nikola Selaković nakon završetka sednice Predsedništva Srpske napredne stranke.

U narednom periodu čeka nas pravi pakao od strane Prištine i Aljbina Kurtija. Moramo to da izdržimo - rekao je Selaković.

On je istakao da se predsednik Srbije Aleksandar Vučć danas sastaje sa predstavnicima Srba na KiM, a tokom sutrašnjeg dana obratiće se javnosti i izneti detalje ovih razgovora.

Predsednik Vučić se danas sastaje sa predstavnicima Srba na KiM. Sutra veče će se obratiti javnosti i izvestiti sve. Od sutra u ponoć nas čeka pakao zbog mera koje su jednostrane. Mi smo od samog početka pokazivali koliko smo za dijalog, za odsustvo jednostranosti u posptupanju - objasnio je Selaković.