DRŽAO SE ZA GLAVU NAKON ŠTO JE POKOSIO MAJKU SA DECOM! Jeziv snimak tragedije kod Novog Bečeja koja je potresla Srbiju! (VIDEO)

Autor:

Hronika

26.05.2024

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mercedes" je naleteo na M.M. dok je vozila bicikl sa decom.

DRŽAO SE ZA GLAVU NAKON ŠTO JE POKOSIO MAJKU SA DECOM! Jeziv snimak tragedije kod Novog Bečeja koja je potresla Srbiju! (VIDEO)

Foto: Društvene mreže, printscreen/instagram192

Žena M. I. (36) iz Novog Bečeja poginula je sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na lokalnom putu Novi Bečej-Kumane kada je na nju i njenu decu dok su osvetljeni vozili bicikl "mercedesom" naleteo M. M. (42).

Podsetimo, nesreća se dogodila oko 21 sat kod Novog Bečeja, kada je osumnjičeni M. M. koji se tereti da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, usled najverovatnije neprilagođene brzine udario majku i njeno dvoje dece - sina (11) i ćerku (13). Nesrećna žena od zadobijenih povreda preminula je u bolnici, dok je njena ćerka zadobila teške telesne povrede, na svu sreću u nesreći je nepovređen sin poginule.

 

 

- U to vreme sinoć sam se vraćala iz Novog Bečeja kući. Videla sam da je put zatvoren. Odmah sam pomislila na najgore, ali tada nam je rečeno da su žena i njena maloletna ćerka teže povređene, dok je dečak nepovređen. Okolnim putem smo se vratili kući, a onda smo jutros saznali crne vesti - kaže meštanka sela Kumane za Kurir i dodaje:

- Osumnjičeni je iz našeg mesta, cela njegova porodica je ugledna kako kod nas u kraju, tako i u Novom Bečeju gde on živi. Imaju svoju porodičnu firmu i veoma su imućni, ali nikako bahati. Nažalost, kažu da je M. M. sinoć brže vozio i da nije uspeo da izbegne osvetljenu kolonu biciklista. Žao nam je žene, njene dece koja su ostala bez majke, njenog muža, ma cele familije, tragedija je to velika.

Kako su potom objasnili za Kurir, osumnjičeni nije bežao sa mesta nesreće.

- Kažu da se hvatao za glavu kad je izašao iz kola. Nije mogao da veruje šta se desilo. Brzo se kupio narod, pozvana je i ekipa Hitne pomoći i policija. Povređeni su sanitetom prevezeni u bolnicu, a dečak je bio potpuno dezorijentisan, nije mogao da veruje šta se dešava. Preživeo je veliki šok kada je ugledao krvavu majku i sestru kako leže na asfaltu - kaže on.

Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Bečeju, koje će utvrditi sve detalje saobraćajne nesreće sa smrtnih ishodom. Vozač M. M. koji je naleteo na bicikliste podvrgnut je alkotestu, a "mercedes" je odvezen na vanredni tehnički pregled. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu.

(Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading